// Projekt

3G POS – zakonsko skladno blagajniško poslovanje kjerkoli


3G POS omogoča blagajniško poslovanje, kjer koli ga potrebujete – v pisarni, na terenu ali doma. Deluje kot aplikacija na tabličnih računalnikih s sistemom Android in vam v povezavi z pisarno v oblaku ponuja popoln pregled nad vašim poslovanjem.


Podjetje Hakl IT je razvilo aplikacijo 3G POS, da bi podjetjem olajšalo in poenostavilo prehod na nov režim tako imenovanih davčnih blagajn, saj je nova davčna zakonodaja od podjetij zahtevala sprotno potrjevanje izdanih gotovinskih računov na Finančni upravi Republike Slovenije. Rešitev je sestavljena iz dveh delov, mobilne blagajne, ki teče na tablicah in pisarne v oblaku, kjer si naročniki lahko urejajo poslovanje, od šifrantov do zalog.

Naročniku smo pomagali pri razvoju podobe blagovne znamke, arhitekturi in načrtovanju uporabniškega vmesnika, razvoju uporabniške izkušnje in grafični zasnovi obeh delov rešitve – pisarne v oblaku in mobilne aplikacije. Glavni izziv je bil zasnovati uporabniški vmesnik, ki bo preprost za uporabo tudi v najbolj zahtevnih okoljih, ko je prodajalec nekje na terenu in mora hitro izdati račun.

Projekt

3G POS pisarna v oblaku in mobilna aplikacija
IZVEDBA

Zasnova podobe, analiza in arhitektura rešitve, načrtovanje uporabniškega vmesnika, uporabniška izkušnja, grafična zasnova vmesnika3G POS
aplikacija

Podjetje Hakl IT je razvilo aplikacijo 3G POS, da bi podjetjem olajšalo in poenostavilo prehod na nov režim tako imenovanih davčnih blagajn
3G POS
glavni izziv

Glavni izziv je bil zasnovati uporabniški vmesnik, ki bo preprost za uporabo tudi v najbolj zahtevnih okoljih, ko je prodajalec nekje na terenu in mora hitro izdati račun.


© Emporij d.o.o., 2022
Piškotki Pogoji uporabe
zapri Na spletnih straneh Emporij.net uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.