// Projekt

CMS zaledni uredniški sistem po meri


Medijska hiša Delo ima več publikacij, ki so ali priloge časopisa Delo/Slovenskih novice ali samostojne publikacije. Nekaj teh ima tudi lastna spletna mesta. Izziv je bil vzpostaviti zaledni uredniški CMS sistem za urejanje spletnih mest. Za publikaciji OnaPlus in Delo in dom smo tako razvili uredniški sistem po meri in željah naročnika.


Medijska hiša Delo se ponaša s polstoletno tradicijo. V tem času je Delo postalo eno vodilnih in najvplivnejših podjetij na slovenskem medijskem trgu. S profesionalnim delom in z upoštevanjem najvišjih standardov so si uspeli pridobiti zaupanje bralcev in oglaševalcev. Že več kot 55 let so vodilno in najvplivnejše podjetje na slovenskem medijskem trgu ter pomemben oblikovalec javnega mnenja. Slovenskim bralcem vsak dan posredujejo kakovostne in ažurne informacije, spodbujajo bralno kulturo in ozaveščenost prebivalstva ter med prvimi odpirajo pomembne družbene teme.

Izziv je bil vzpostaviti zaledni uredniški CMS sistem za urejanje spletnih mest. Za publikaciji OnaPlus in Delo in dom smo tako razvili uredniški sistem po meri in željah naročnika.


Zaledni sistem omogoča izredno enostavno avtonomno dodajanje in urejanje vseh vrst vsebin, tako tekstovnih kot slikovnih ali video prispevkov. Ima vgrajeno uredniško politiko in večje število modulov, razvitih po meri, za pripravo nagradnih kvizov, osebnostnih kvizov, anket, različne module za oglaševanje na spletnih mestih itd.

Uporabnikom zalednega sistema je na voljo analitika, pregled najbolj branih vsebin, razvrščanje in iskanje vnešenih vsebin, časovne nastavitve objave prispevkov itd.
Projekt

Zaledni sistem po meri naročnika
IZVEDBA

Načrtovanje zalednega sistema, programski razvoj© Emporij d.o.o., 2022
Piškotki Pogoji uporabe
zapri Na spletnih straneh Emporij.net uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.