// Projekt

Urejeno okolje z Delo in dom


Deloindom, priloga časopisov Delo in Slovenskih novic, je najbolj priljubljen slovenski vodnik za urejanje domačega in delovnega okolja. Z izbranimi in strokovno obdelanimi temami s področja gradnje, opreme in obnove ter skrbi za vrt in živali je postal nepogrešljiv del marsikaterega gospodinjstva. Naročniku smo pomagali pri postavitvi nove različice spletnega mesta.


Deloindom.si je spletni medij priloge Delo in dom, ki omogoča ažurno slednje dogodkom s področij, ki jih priloga pokriva. Na njem se najdejo izvlečki ali napovedniki daljših člankov tiskane edicije, zanimivi nasveti, rešitve in ideje.

Naročniku smo pomagali pri postavitvi nove različice spletnega mesta. Velik izziv je bil prenos obstoječih vsebin na novo platformo. Po fazi arhitekture in načrtovanja spletnega mesta smo razvili uporabniški vmesnik z izboljšano izkušnjo in novimi funkcionalnostmi za bralce.

Ob izgradnji smo izvedli še priklop na uredniški CMS sistem, ki je bil razvit po meri. Portal je dostopen tako na domačem računalniku, kot tudi na mobilnih napravah.

Vzpostavili smo interaktivne funkcionalnosti za uporabnike in module, kot so setveni koledar, nagradne igre, glasovanje, kviz, ipd. Implementirali smo sistem SMS zaklepanja in odklepanja člankov, ki je združljiv z vsemi portali časopisne hiše Delo.


Projekt

Delo in dom spletno mesto
IZVEDBA

Analiza, arhitektura in načrtovanje spletnega mesta, razvoj uporabniške izkušnje, grafična postavitev vmesnika, izgradnja spletnega mesta, priklop zalednega sistema

© Emporij d.o.o., 2022
Piškotki Pogoji uporabe
zapri Na spletnih straneh Emporij.net uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.