// Projekt

Digitalna Slovenija


Koalicija digitalna.si je usklajevalni, koordinativni in posvetovalni forum enakopravnih deležnikov, ki deluje na področju digitalizacije podjetništva in industrije, pametnih mest, elektronskega poslovanja, e-veščin, e-vključenosti, kibernetske varnosti, interneta in po potrebi tudi na drugih razvojnih področjih digitalne družbe. Naročniku smo pomagali pri arhitekturi in načrtovanju spletne strani, razvoju uporabniške izkušnje in grafični postavitvi vmesnika.


Digitalna Slovenija je namenjena je usklajevanju digitalnega preoblikovanja Slovenije po sprejetih strateških dokumentih Digitalna Slovenija 2020 v sodelovanju z deležniki iz gospodarstva, raziskovalno-razvojnega sektorja, civilne družbe in javnega sektorja.

Usmerjena je v doseganje medsektorskih multiplikativnih razvojnih učinkov, ki bodo pospešili razvoj digitalne družbe in omogočili izrabo razvojnih priložnosti IKT in interneta.

V sklopu projekta smo zasnovali tudi podobo projekta in vizitke glavnih nosilcev projekta, naročniku smo pomagali pri arhitekturi in načrtovanju spletne strani, razvoju uporabniške izkušnje in grafični postavitvi vmesnika. Nova stran naj služi kot predstavitvena stran in kot podpora za uresničevanje glavnih nalog.

Stran je prilagojena najrazličnejšim uporabnikom na različnih napravah, saj je prilagodljiva (responsive), uredniški sistem pa omogoča naročniku avtonomno upravljanje s stranjo.Projekt

Oblikovanje in postavitev spletne strani, oblikovanje celostne grafične podobe
IZVEDBA

Analiza, arhitektura in načrtovanje spletne strani, razvoj uporabniške izkušnje, grafična postavitev vmesnika, razvoj rešitve


© Emporij d.o.o., 2022
Piškotki Pogoji uporabe
zapri Na spletnih straneh Emporij.net uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.