// Projekt

eDeska omogoča pregled nad sejami in dogodki v Državnem zboru RS


eDeska omogoča poslancem in zaposlenim v Državnem zboru Republike Slovenije hiter pregled nad tekočim dogajanjem. Poleg tekočih sej aplikacija prikazuje še aktualne in prihajajoče dogodke.


Pregledno prikazovanje več prihajajočih sej in dogodkov, njihovih ur in lokacij je bil glavni izziv pri zasnovi vmesnika aplikacije eDeska. Vmesnik smo zasnovali z mislijo na uporabnika, ki nima veliko časa za iskanje pravih informacij ampak želi hiter pregled nad dogajanjem in informacijo, kam naprej na sejo ali dogodek.

Informacijski oddelek Državnega zbora in podjetje ZZI so že vzpostavili tehnično delujočo rešitev. Oboji imajo veliko izkušenj z vzpostavitvijo rešitev v varnem informacijskem okolju in z razvojem rešitev, ki olajšajo delo uporabnikov. Mi smo naročniku pomagali pri načrtovanju arhitekture vmesnika in grafični podobi.

Projekt

Informacijska eDeska Državnega zbora RS
IZVEDBA

Analiza in arhitektura rešitve, zasnova podobe vmesnika, načrtovanje uporabniškega vmesnikaDržavni zbor RS
eDeska

Vmesnik smo zasnovali z mislijo na uporabnika, ki nima veliko časa za iskanje pravih informacij ampak želi hiter pregled nad dogajanjem in informacijo, kam naprej na sejo ali dogodek.

© Emporij d.o.o., 2023
Piškotki Pogoji uporabe
zapri Na spletnih straneh Emporij.net uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.