// Projekt

FarmaPro omogoča zdravnikom in farmacevtom izobraževanje 24/7


Hiter razvoj medicine in farmacevtske stroke ter spremembe v našem okolju zahtevajo tudi od zdravnikov in farmacevtov vseživljensko izobraževanje. FarmaPro je platforma za enostavno in privlačno spletno izobraževanje.


Kemofarmacija je veletrgovec z zdravili in medicinskimi pripomočki, ki skrbi za celovito oskrbo slovenskega zdravstva, predvsem lekarn in bolnišnic. Ves čas sledijo sodobnim trendom e-poslovanja. Tako več kot 90 % naročil prejmejo elektronsko. Za ta namen so razvili sistem za kupce Elona in sistem za dobavitelje eNabava.

Da bi pri izobraževanju podprli zdravnike in farmacevte, smo naročniku pomagali z razvojem spletne rešitve FarmaPro, ki uporabnikom omogoča izobraževanje na spletu, kadarkoli jim to ustreza. Na podlagi pripravljenih gradiv in video posnetkov pridobivajo znanja, ki ga na koncu lahko tudi preverijo s spletnim testom in pridobijo potrdilo o opravljenem izobraževanju.

Tako uporabniki preprosto sledijo sodobnim farmakoterapevtskim možnostim zdravljenja, izboljšanjem strokovnega svetovanja in sodelovanja v zdravstvenem timu.
 
Naročniku smo pomagali pri arhitekturi in načrtovanju spletne aplikacije, razvoju uporabniške izkušnje in grafični postavitvi vmesnika. Razvili in vzpostavili smo aplikacijo, ki omogoča odlaganje več vrst vsebin, opravljanje online testov na koncu izobraževanja in avtomatsko generiranje potrdila o uspešnem zaključku izobraževanja.

Projekt

FarmaPro – spletno izobraževanje
IZVEDBA

analiza, arhitektura in načrtovanje spletne aplikacije, razvoj uporabniške izkušnje, grafična postavitev vmesnika, razvoj rešitveFarmaPro
Spletni izobraževalni portal

Spletni portal uporabnikom omogoča, da sledijo sodobnim farmakoterapevtskim možnostim zdravljenja skozi spletne interaktivne predmete z možnostjo preverjanja znanja.FarmaPro
izziv

Portal je namenjen različnim ciljnim skupinam, ki lahko sodelujejo v različnih programih izobraževanja. Poleg samega portala smo za naročnika zasnovali tudi podobo blagovne znamke in različnih aplikacij.


© Emporij d.o.o., 2022
Piškotki Pogoji uporabe
zapri Na spletnih straneh Emporij.net uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.