// Projekt

Ko preprosto veš, da prihaja iz srca


Naročniku Pernod Ricard Slovenija pomagamo pri komunikacijskih in marketinških aktivnostih blagovne znamke Havana Club & Cola. Havana Club & Cola je mešana pijača z znižano vsebnostjo alkohola, ki je na voljo kupcem tudi v Sloveniji.


Havana Club kubanski rum vzdržuje tradicijo staranja in mešanja premium rumov in tako zagotavlja prihodnost pridelave ruma na Kubi. Maestros Roneros delajo najboljši kubanski rum na svetu, kar se odraža tako v osnovni pijači kot v raznih miksih in koktajlih, ki se delajo iz njega. Eden od teh koktajlov je Havana Club & Cola, ki je na voljo tudi slovenskim kupcem. Na voljo je v obliki pločevinke kot pijača z znižano vsebnostjo alkohola.

Naročniku Pernod Ricard Slovenija pomagamo pri komunikacijskih in marketinških aktivnostih blagovne znamke Havana Club & Cola. Vzdržujemo kanal na družabnem omrežju Facebook, ga urednikujemo, pripravljamo vsebine in vodimo komunikacijo s sledilci. Naročnika podpiramo tudi pri offline aktivnostih za blagovno znamko, od postavitve oglasov, plakatov do zasnove raznih promo stojal za promocije na terenu.

Projekt

Vodenje komunikacije Havana Club & Cola
IZVEDBA

vodenje komunikacijskih aktivnosti na družabnih omrežjih, podporne marketinške storitve za blagovno znamkoHavana Club & Cola
Ko preprosto veš, da prihaja iz srca

Bistveni del mešane pijače, Havana Club kubanski rum, je bil vedno del kulture in duše Kubancev. Korenine kubanskega ruma segajo nazaj od Kolumba do Ernesta Hemingwaya, od legendarnih barov Havane do multikulturnih vplivov, ki so se zlili v posebno kubansko identiteto.
© Emporij d.o.o., 2022
Piškotki Pogoji uporabe
zapri Na spletnih straneh Emporij.net uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.