// Projekt

Link c posodobi, poenostavi in poceni vaše finance


Poslovna spletna banka Link c vas osvobodi odvisnosti od poslovnih časov poslovalnic in njihovih lokacij. Pregled nad poslovanjem in plačilne transakcije lahko opravljate varno, pregledno, zanesljivo in ceneje takrat, ko to ustreza vam.


Gorenjska banka ima dolgo tradicijo na slovenskem bančnem trgu. Je trdna, zanesljiva, prilagodljiva in praktična banka. Zaposleni vso svojo ustvarjalno energijo namenjajo komitentom in njihovim potrebam. Zato znajo in zmorejo prepoznati tisto, kar je za ljudi zares pomembno. Osredotočajo se na praktične rešitve, ki komitentom v resnici nekaj pomenijo.

Naročniku smo pomagali pri arhitekturi in načrtovanju spletne aplikacije in mobilnega vmesnika, razvoju uporabniške izkušnje in grafični postavitvi obeh vmesnikov. Razvili smo logičen, sodoben in minimalističen vmesnik, ki učinkovito prikazuje hiter pregled poslovanja z banko in omogoča izvedbo transakcij v nekaj preprostih korakih. Isto logiko upravljanja z rešitvijo smo prenesli tudi na mobilni vmesnik. Nosilec projekta in razvoj rešitve je izvedlo podjetje Comtrade.

Projekt

Spletna banka Link c
IZVEDBA

analiza, arhitektura in načrtovanje spletne aplikacije in mobilnega vmesnika, razvoj uporabniške izkušnje, grafična postavitev obeh vmesnikovLink c posodobi, poenostavi
in poceni vaše finance

Naročniku smo pomagali pri arhitekturi in načrtovanju spletne aplikacije in mobilnega vmesnika, razvoju uporabniške izkušnje in grafični postavitvi obeh vmesnikov.

© Emporij d.o.o., 2022
Piškotki Pogoji uporabe
zapri Na spletnih straneh Emporij.net uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.