// Projekt

Malibu Cocktails: okus poletja


Malibu Coctails je linija mešanih pijač z znižano vsebnostjo alkohola, ki je na voljo kupcem tudi v Sloveniji. Osnova teh mešanih pijač je Malibu rum, najbolj priljubljen rum s kokosovim okusom na svetu. Malibu prinese duh Karibov tudi k vam na dom.


Malibu Cocktails nekateri imenujejo kar instant kokos. Linija mešanih pijač z znižano vsebnostjo alkohola je popolna izbira za vroče poletje. Glavno pijačo v mešanici, Malibu rum, proizvajajo na otoku Barbados že od leta 1893. Rum dobi svoj značilen okus zahvaljujoč naravnim aromam kokosa, prečiščenim karibskim rumom in zelo kvalitetnemu sladkornemu trsu. Rum je takoj prepoznaven po svoji beli steklenici in znaku, palmi s sončnim zahodom v ozadju.

Naročniku Pernod Ricard Slovenija pomagamo pri komunikacijskih in marketinških aktivnostih za blagovno znamko Malibu Coctails. Vzdržujemo kanal na družabnem omrežju Facebook, ga urejamo, pripravljamo vsebine in vodimo komunikacijo s sledilci. Naročnika podpiramo tudi pri offline aktivnostih za blagovno znamko, od postavitve plakatov do zasnove različnih promocijskih materialov.
 
Podjetje Hakl IT je razvilo aplikacijo 3G POS, da bi podjetjem olajšalo in poenostavilo prehod na nov režim takoimenovanih davčnih blagajn, saj je nova davčna zakonodaja od podjetij zahtevala sprotno potrjevanje izdanih gotovinskih računov na Finančni upravi Republike Slovenije. Rešitev je sestavljena iz dveh delov, mobilne blagajne, ki teče na tablicah in pisarne v oblaku, kjer si naročniki lahko urejajo poslovanje, od šifrantov do zalog.

Projekt

Vodenje komunikacije Malibu Coctails na družabnih omrežjih
IZVEDBA

Vodenje komunikacijskih aktivnosti na družabnih omrežjih, podporne marketinške storitve za blagovno znamko© Emporij d.o.o., 2022
Piškotki Pogoji uporabe
zapri Na spletnih straneh Emporij.net uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.