// Projekt

Najbolj bran slovenski časnik tudi na spletu


Slovenske novice so že dve desetletji najbolj priljubljen časopis v Sloveniji. Tako v tisku kot tudi na spletu časopis prinaša bralcem širok nabor novic, jih informira, pojasnjuje, komentira in ponuja obilo razvedrila.


Zaščitni znak daleč najbolj branega slovenskega časnika je osredotočanje na zgodbe malega človeka iz vsakdanjega okolja. Časopis presega generacijske in regionalne razlike in tako v tisku kot na spletu ponuja vsebine, ki so aktualne, informativne in zabavne.

Portal objavlja aktualne novice s preverjenimi podatki in je čedalje bolj citiran vir tudi pri drugih medijih. Več kot 80 % novic je lastnih, ustvarjenih iz vrst uredništva spletne in tiskane izdaje Slovenskih novic.

Naročniku smo pomagali pri zasnovi arhitekture portala in razvoju uporabniške izkušnje. Velik izziv je bil uravnoteženje velike količine vsebin, ki so na voljo, in prikazovanje teh na vhodni strani in podstraneh, umestitev oglasnih con in povezava portalov posebnih edicij.

Vzpostavili smo interaktivne funkcionalnosti za uporabnike, kot so na primer voščila ob porokah ali rojstvu otroka. Portal smo približali uporabnikom, ga naredili bolj odprtega in dostopnega.

Razvoj portala je prevzel oddelek digitalnega razvoja znotraj časopisne hiše.


Projekt

Spletni portal Slovenskih novic
IZVEDBA

analiza in arhitektura rešitve, načrtovanje uporabniškega vmesnika, uporabniška izkušnja, grafična zasnova vmesnikaSlovenske novice
glavni izziv

Velik izziv je bil uravnoteženje velike količine vsebin, ki so na voljo, in prikazovanje teh na vhodni strani in podstraneh, umestitev oglasnih con in povezava portalov posebnih edicij ter interaktivnih vsebin.


© Emporij d.o.o., 2022
Piškotki Pogoji uporabe
zapri Na spletnih straneh Emporij.net uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.