// Projekt

OnaPlus.si – vsebine za ženske z vizijo


OnaPlus.si je medij, primarno namenjen ženskam, ki se osredotoča na izbrane teme in jih obravnava bolj poglobljeno in slikovito. Ona je prevzela vlogo aktualne sopotnice, glasnice dobrega, zveste zaupnice in neustrašne vizionarke. In hkrati ponosno vodi vlogo navdihujoče svetovalke, modne ozaveščenke, raziskovalke užitkov in aktivne popotnice.


Publikacija Ona je priloga dveh osrednjih slovenskih časopisov, Dela in Slovenskih novic, že skoraj dvajset let, zadnja leta pa izhaja tudi kot samostojna mesečna revija Ona Plus. Gradi na kakovostnem in ambicioznem novinarstvu in obravnava teme, s katerimi se bralci lahko poistovetijo. Je medij, primarno namenjen ženski populaciji, po katerem pa zaradi zanimivih vsebin radi posežejo tudi moški bralci, in se je sedaj preselil tudi na splet.

Naročniku smo ta uspešen koncept pomagali nadgraditi z novim spletnim portalom OnaPlus, ki sedaj ponuja še več vsebin in poglobljenih tem. Pomagali smo pri zasnovi arhitekture portala in razvoju uporabniške izkušnje. Velik izziv je bil uravnoteženje velike količine vsebin, ki so na voljo, in prikazovanje teh na vhodni strani in podstraneh, umestitev oglasnih con in povezava portalov posebnih edicij.

Portal teče na lastnem CMS sistemu, razvitem po meri. Portal je dostopen tako na domačem računalniku, kot tudi na mobilnih napravah.

Vzpostavili smo interaktivne funkcionalnosti za uporabnike in module, kot so dnevni styling, nagradne igre, glasovanje, kviz, ipd. Implementirali smo sistem SMS zaklepanja in odklepanja člankov, ki je združljiv z vsemi portali časopisne hiše Delo.Projekt

OnaPlus.si spletno mesto
IZVEDBA

Analiza, arhitektura in načrtovanje spletnega mesta, razvoj uporabniške izkušnje, grafična postavitev vmesnika spletnega mesta, programski razvoj© Emporij d.o.o., 2022
Piškotki Pogoji uporabe
zapri Na spletnih straneh Emporij.net uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.