// Projekt

Playboy.si – vse, kar moške zabava


Spletna stran Playboy.si na enem mestu zbere vse, kar sodoben moški potrebuje. Razkriva vam življenja zajčic, playmates in sanjskih deklet, v branje ponuja zanimive intervjuje, članke in kolumne, z rubriko magnet pa poskrbi, da ste vedno na tekočem.


Playboy je ena najbolj priznanih svetovnih blagovnih znamk. Leta 1953 si je g. Hugh Hefner od matere sposodil 1.000 USD in začel z izdajo zdaj že legendarne revije Playboy. Revija je imela pomembno vlogo tudi v seksualni revoluciji. Kmalu je na tej podlagi zrasel medijski imperij, ki poleg ameriške izdaje revije vključuje lokalne izdaje po celem svetu, spletne strani in trženje produktov, povezanih z blagovno znamko.

Naročniku smo pomagali pri arhitekturi in načrtovanju spletnega mesta, razvoju uporabniške izkušnje in grafični postavitvi vmesnika spletnega mesta. Glavni izziv je bil zasnovati uporabniški vmesnik, ki bo na preprost način omogočal dostop do velike zbirke člankov, slikovnih gradiv in video posnetkov ter omogočal modularno urednikovanje in izpostavljanje vsebin. Razvoj in izgradnjo rešitve je izvedel notranji oddelek za razvoj, Adria Media.


Projekt

Playboy.si spletno mesto
IZVEDBA

analiza, arhitektura in načrtovanje spletnega mesta, razvoj uporabniške izkušnje, grafična postavitev vmesnika spletnega mestaPlayboy
Spletna stran

Spletna stran Playboy.si na enem mestu zbere vse, kar privlači sodobnega moškega. Razkriva vam življenja zajčic, playmates in sanjskih deklet, v branje ponuja zanimive intervjuje, članke in kolumne, z rubriko magnet pa poskrbi, da ste vedno na tekočem s trendi.Playboy
izziv

Glavni izziv je bil zasnovati uporabniški vmesnik, ki bo na preprost način omogočal dostop do velike zbirke člankov, slikovnih gradiv in video posnetkov ter omogočal modularno urednikovanje in izpostavljanje vsebin.


© Emporij d.o.o., 2022
Piškotki Pogoji uporabe
zapri Na spletnih straneh Emporij.net uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.