// Projekt

Priznane blagovne znamke žganih pijač in vin imajo nov dom


Pernod Ricard Slovenija za slovensko tržišče zastopa mnogo priznanih blagovnih znamk žganih pijač in vin. Da bi zainteresirani javnosti in kupcem na primeren način predstavili svojo ponudbo, so se odločili za prenovo spletnih strani.


Pernod Ricard Slovenija je podjetje z dolgoletno tradicijo v Sloveniji, saj so kot zastopnik priznanih blagovnih znamk pri nas prisotni že vse od leta 1993. Njihov cilj je graditev blagovnih znamk in ponosni so, da se jih veliko od teh uvršča med 100 najmočnejših globalnih blagovnih znamk v kategoriji žganih pijač in vin.

Pernod Ricard se lahko na splošno pohvali z najobsežnejšim asortimanom prestižnih blagovnih znamk v tej industriji. S svojo globalno razvejano distribucijsko mrežo je Pernod Ricard prisoten v 70 državah sveta. Skupina Pernod Ricard je po prodaji na prvem mestu v Evropi, na Daljnem vzhodu, Pacifiku ter v Srednji in Južni Ameriki. Svoj položaj pa je z nakupom vodke Absolut močno utrdila tudi v Severni Ameriki, kjer je po prodaji na odličnem drugem mestu.

Skupina Pernod Ricard je predana politiki stalnega razvoja ter spodbuja zmerno in odgovorno uživanje njenih izdelkov. Odgovornost podjetja se izraža tudi v usklajevanju ekonomskega razvoja in varstva okolja, v ohranjanju vode in energije, zmanjševanju odpadkov ter promociji recikliranja.

Naročniku smo pomagali pri zasnovi arhitekture portala, razvoju uporabniške izkušnje in vzpostavitvi spletnega mesta. Velik izziv je bil pregleden prikaz in opis vseh blagovnih znamk v ponudbi podjetja, vzpostavitev B2B dela in dela za barmane. Vzpostavili smo tudi eNovice, Periskop, s pomočjo katerih podjetje redno komunicira s svojimi partnerji. Spletno mesto ima priklopljen uredniški sistem za upravljanje vsebin. Za naročnika tudi po objavi strani upravljamo z vsebinami, urednikujemo stran in pripravljamo Periskop.

Projekt

Spletno mesto Pernod Ricard Slovenija
IZVEDBA

analiza, arhitektura in načrtovanje spletnega mesta, razvoj uporabniške izkušnje, grafična postavitev vmesnika, razvoj rešitve, priklop uredniškega CMS sistema, priprava vsebin, upravljanje s spletnim mestom

© Emporij d.o.o., 2022
Piškotki Pogoji uporabe
zapri Na spletnih straneh Emporij.net uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.