// Projekt

Slovenske novice – najbolj priljubljen slovenski dnevni časopis


Za Slovenske novice, že dve desetletji najbolj priljubljen časopis v Sloveniji, smo prenovili podobo spletne edicije. Naročniku smo pomagali pri vizualni preobleki uspešnega spletnega portala in uvajanju posameznih novosti.


Slovenske novice so že dve desetletji najbolj priljubljen časopis v Sloveniji. Tako v tisku kot tudi na spletu časopis prinaša bralcem širok nabor novic, jih informira, pojasnjuje, komentira in ponuja obilo razvedrila.

Zaščitni znak daleč najbolj branega slovenskega časnika je osredotočanje na zgodbe malega človeka iz vsakdanjega okolja. Časopis presega generacijske in regionalne razlike in tako v tisku kot na spletu ponuja vsebine, ki so aktualne, informativne in zabavne.

Naročniku smo ob prehodu na drugo programsko platformo pomagali pri prenovi portala z zasnovo in oblikovno postavitvijo vhodne strani in posameznih podstrani. S posodobitvijo podobe je prišla tudi možnost za uvajanje dodatnih vsebinskih sklopov na strani in posameznih kategorij, ki bralcem še olajšajo dostop do zanimivih vsebin.

Razvoj portala je prevzel oddelek digitalnega razvoja znotraj časopisne hiše.
Projekt

Oblikovna prenova spletnega portala
IZVEDBA

Zasnova in oblikovanje
© Emporij d.o.o., 2022
Piškotki Pogoji uporabe
zapri Na spletnih straneh Emporij.net uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.