// Projekt

Spletni trgovini ProRun in ProTenis


ProTenis in ProRun sta spletni trgovini, ki ponujata veliko izbiro opreme za tenis in tek priznanih blagovnih znamk. Med celo vrsto različne opreme, raznimi promocijami in strokovnim znanjem ekipe boste na straneh prav gotovo našli vse za vaš uspeh, tako na tenis igrišču kot tekaški stezi.


ProTenis in ProRun gradita na odnosu do kupca, saj se zavedata, da lahko le zadovoljen kupec postane tudi zvesti kupec. Obe spletni trgovini sta spletni kanal fizične trgovine S Šport, ki se nahaja v Športnem centru Millenium v nakupovalnem centru BTC.

Trgovina ima dolgo tradicijo delovanja in svetovanja kupcem. Zavezanost kvalitetni športni opremi in izbranim blagovnim znamkam je stalnica že od samega začetka delovanja podjetja. Spletni trgovini tako širita filozofijo podjetja tudi na spletu in jo ponujata širšemu krogu kupcev iz cele Slovenije.

Spletni trgovini poleg aktualne športne opreme in izvajanja promocij kupcem ponujata tudi del za registrirane uporabnike, kjer lahko ti spremljajo pretekla naročila, shranijo priljubljene artikle ali prijateljem posredujejo kodo za popust.

Zaledni sistem za upravljanje je bil razvit po meri in naročniku omogoča fleksibilno upravljanje vsebin, akcij in upravljanje s sistemom popustnih kod za skupine izdelkov ali samo določen izdelek. V športu pot do uspeha nikoli ni ravna. ProTenis in ProRun pa vam pomagata, da ne bi bila prezahtevna.
Projekt

Spletni trgovini ProTenis in ProRun
IZVEDBA

Analiza, arhitektura in načrtovanje spletnega mesta, razvoj uporabniške izkušnje, grafična postavitev vmesnika, razvoj rešitve, priklop uredniškega CMS sistema, priprava vsebin, upravljanje s spletnim mestom

© Emporij d.o.o., 2023
Piškotki Pogoji uporabe
zapri Na spletnih straneh Emporij.net uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.