// Projekt

Vina sveta – avantura v svetu najboljših vin


Pernod Ricard Slovenija za slovensko tržišče zastopa mnoga priznana vrhunska vina iz celega sveta. Da bi strankam na primeren način predstavili svojo ponudbo, smo zasnovali tiskan vinski katalog s sprehodom po različnih državah sveta.


Pernod Ricard Slovenija je podjetje z dolgoletno tradicijo v Sloveniji, saj so kot zastopnik priznanih blagovnih znamk pri nas prisotni že vse od leta 1993. Njihov cilj je graditev blagovnih znamk in ponosni so, da se veliko od teh uvršča med 100 najmočnejših globalnih blagovnih znamk v kategoriji žganih pijač in vin.

Nabor blagovnih znamk vin obsega vina iz Avstralije (Jacob’s Creek), Španije (Campo Viejo), Čila (Concha y Toro), Nove Zelandije (Brancott Estate) in Argentine (Graffigna). Poleg tega ponujajo tudi šampanjce iz Francije (Perrier-Jouet in G.H. Mumm) in penino iz Avstralije (Jacob’s Creek).

Za naročnika smo zasnovali kreativno podobo vinske knjižice s predstavitvijo držav in vinskih regij, posameznih kleti in produktnih linij, ki jih ponujajo. S sprehodom po različnih državah sveta tako spoznavamo najboljša vina, ki jih tam ponujajo. Pripravili smo tudi vsebine za knjižico in izpostavili zanimiva dejstva o posameznih regijah in vinih. Pri tisku smo uporabili nekaj posebnih tehnik za še bolj prestižen izgled tiskovine.


Projekt

Katalog vin Vina sveta
IZVEDBA

kreativna zasnova kataloga, prelom, priprava vsebine, produkcijaVina sveta
katalog

Bogata ponudba vin skupine Pernod Ricard je našla svoje mesto v lični vinski knjižici, kjer so poleg vinarjev predstavljene tudi regije in zanimivosti iz zgodovine posameznih blagovnih znamk.Vina sveta

Zasnovali, oblikovali in postavili smo knjižico s predstavitvijo vinskih regij, kleti in vin iz njihove ponudbe, pri čemer je bil poudarek na estetski predstavitvi in izpostavitvi bogatega slikovnega gradiva in zanimivih dejstev o vinu in vinskih hišah po svetu.© Emporij d.o.o., 2022
Piškotki Pogoji uporabe
zapri Na spletnih straneh Emporij.net uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.