// Projekt

Znanost o življenju v fokusu: Nacionalni inštitut za biologijo


Nacionalni inštitut za biologijo je največji neodvisni javni raziskovalni inštitut za naravoslovne vede v Sloveniji. Z zadnjo prenovo spletnih strani so njihove vsebine in delo postali še bolj dostopni javnosti.


Mnoge dejavnosti inštituta so vpete v okoljsko problematiko, kmetijstvo in prehrano ter v zadnjem času vse bolj tudi v zdravje. Oddelek Morske biološke postaje Piran je edina slovenska ustanova, ki proučuje morje in nenehno spremlja njegovo kakovost.

Pri svojem delu NIB tesno sodeluje s sorodnimi visokošolskimi in raziskovalnimi ustanovami doma in v svetu. S svojo dejavnostjo inštitut zagotavlja vsestransko dostopnost ter uporabo znanja v družbi in gospodarstvu, prenos raziskovalnih dosežkov v prakso in popularizacijo znanosti.

Naročniku smo pomagali pri arhitekturi in načrtovanju spletnih strani, razvoju uporabniške izkušnje in grafični postavitvi vmesnika. Razvili in vzpostavili smo spletne strani, ki so z prenovljenimi vsebinami še dostopnejše za uporabnike. Z moduli, kot so imenik zaposlenih, ponudba literature, video predavanja in raziskovalna oprema, so strani tudi bolj interaktivne. Uredniški sistem omogoča naročniku avtonomno upravljanje s stranjo.


Projekt

Spletne strani Nacionalnega inštituta za biologijo
IZVEDBA

analiza, arhitektura in načrtovanje spletnih strani, razvoj uporabniške izkušnje, grafična postavitev vmesnika, razvoj rešitve, priklop uredniškega sistemaNacionalni inštitut za biologijo
odzivna spletna stran

Stran smo zasnovali in postavili z mislijo na dejavnosti in storitve inštituta. Optimizirali in posodobili smo obstoječe spletne vsebine in jih naredili še dostopnejše za uporabnike, predvsem prek odzivnosti spletne strani in različnih modulov, kot so imenik, ponudba strokovne literature itd.
© Emporij d.o.o., 2022
Piškotki Pogoji uporabe
zapri Na spletnih straneh Emporij.net uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.