Pogoji uporabe

Emporij, d.o.o., Riharjeva ulica 38, 1000 LJUBLJANA, vpisan v sodni/poslovni register Republike Slovenije z matično številko: 6101836000, davčna številka: SI52709779 (v nadaljevanju: Emporij). 

Izjava o sprejemljivosti

To spletno mesto je last podjetja Emporij (Emporij d.o.o., Riharjeva ulica 38, 1000 Ljubljana, davčna št.: 52709779).

Namen spletnega mesta je obveščanje in seznanjanje širše javnosti o aktivnostih in novostih podjetja Emporij.

Z vstopom na to spletno mesto vsakdo, brez omejitev in zadržkov, sprejema ta pravna obvestila.

Avtorske pravice / blagovne znamke

Spletno mesto je intelektualna lastnina podjetja Emporij. Vse informacije, podatki in opisi ter druga vsebina ki je na voljo na spletnem mestu, so zaščiteni z avtorskimi pravicami intelektualne lastnine. Informacije, besedila, slike ali druge grafične elemente, ki jih najdete na spletnem mestu, lahko uporabite izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo.

Uporabniki ne smejo spreminjati, kopirati, distribuirati, prenašati, prikazovati, objavljati, prodajati, licencirati, preoblikovati v izvedene produkte ali uporabljati katere koli vsebine, ki so dostopne na spletnem mestu ali prek njega, za komercialne ali javne namene.

Slike oseb, predmetov, krajev in druge slike, prikazane na spletnem portalu, so ali last podjetja Emporij ali objavljene z dovoljenjem lastnika. Kakršna koli uporaba teh slik, brez pisnega dovoljenja lastnika, je prepovedana. Vsaka nepooblaščena uporaba teh slik predstavlja kršitev avtorskih pravic ali drugih pravic intelektualne lastnine ali predpisov o varstvu osebnih podatkov.

Vse blagovne znamke, logotipi in storitvene, ki so prikazani na tej strani, so last podjetja Emporij ali tretje stranke. Njihova uporaba, trajen prenos na zasebni podatkovni vir, kopiranje ali distribucija na kakršen koli način brez pisnega dovoljenja podjetja Emporij ali tretje stranke, glede na posamezni primer, je prepovedana.

Vsebina

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnih mestih podjetja Emporij d.o.o., so informativnega značaja in so namenjene predvsem informiranju. Lastnik spletnega mesta se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bodo objavljeni podatki resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne vsebinske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov. Lastnik spletnega mesta si pridržuje pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni vsebine, specifikacije in razpoložljivost izdelkov.

Zasebnost in zaščita podatkov

Emporij d.o.o. se zavezuje, da bo varoval vašo zasebnost. Vsi osebni podatki so zaupni in ne bodo v nobenem primeru posredovani nepooblaščenim ali tretjim osebam. Več o politiki zasebnosti

Hiperpovezave

Spletno mesto lahko vsebuje povezave na druga spletna mesta, ki so povsem neodvisna od tega spletnega mesta. Lastnik nikakor ne jamči za točnost, popolnost ali verodostojnost informacij, vsebovanih v vsakršnih takšnih povezavah ali na drugih spletnih mestih. Do takšnih spletnih mest dostopate na lastno odgovornost.

Omejitev odgovornosti

Vsa vsebina na tem spletnem mestu je last podjetja Emporij in je informativne narave. Emporij ne odgovarja za uporabo spletnih strani, za morebitne netočnosti ali druge napake in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo vsebin s tega spletnega mesta. Uporaba vseh vsebin in storitev na spletnem mestu www.emporij.net je na lastno odgovornost. Emporij si pridržuje pravico, da vsebino spletnega mesta kadarkoli spremeni ali preneha z dopolnjevanjem obstoječih vsebin.

Objava sprememb

Vsaka sprememba pravnih obvestil bo objavljena na tej strani in na drugih ustreznih mestih.

Osebna izkaznica

Emporij, d.o.o.,
Riharjeva ulica 38,
1000 Ljubljana,
davčna št.: 52709779


Naši projekti

Artes Web 1 Hero

Artes spletno mesto

Vodilni ponudnik informacijskih rešitev za analitiko, poročanje, obvladovanje in vzdrževanje tehničnih sistemov je prenovil spletne strani.

Sanolabor B2 C Store 1 Hero

Sanolabor spletna trgovina

Sanolabor na enem mestu ponuja izdelke za boljše počutje, od prehranskih dopolnil do medicinskih pripomočkov in osebne nege.

Vsi projekti

EmporijGPT AI

Vaš pametni chatbot za vse, kar želite vedeti o nas ali našem delu.

Začni pogovor