Projekti

Artes spletno mesto

Vodilni ponudnik informacijskih rešitev za analitiko, poročanje, obvladovanje in vzdrževanje tehničnih sistemov je prenovil spletne strani.

Artes, spletno mesto
Artes Web 1 Hero
Naročnik
Artes
Področje delovanja
Informacijske tehnologije
Leto
2022
Storitve

Razvoj uporabniške izkušnje
Načrtovanje poti uporabnikov
Oblikovanje grafičnih vmesnikov
Razvoj spletnih strani
Gostovanje, tehnična podpora in vzdrževanje
Priprava vsebin za spletne strani

Obiščite stran
Naročnik

Artes ponuja standardne in po meri prilagojene poslovno-tehnične informacijske sisteme, s katerimi podjetja povečajo vrednost naložb v produkcijske vire in sredstva. Vedno jih zanima vrednost rešitve za uporabnika. Znajo poiskati ustrezne informacije, ki se skrivajo v podatkih naročnika, in jih ponuditi v obliki, ki je primerna nalogam. Ne glede na to, kje se podatki nahajajo – v tehničnih sistemih, strojih in napravah ali v poslovnih programih. Podatke naročnika obogatijo z zunanjimi viri podatkov iz komercialnih storitev v oblaku, od strank ali ponudnikov informacij javnega značaja.

Njihovo vodilo je ponuditi takoj uporabne, zanesljive informacije v najkrajšem možnem času, na najbolj enostaven in prijazen način.

Izziv

Artes se je znašel pred izzivom posodobitve svojega spletnega mesta. Kljub strokovnosti in ugledu v panogi obstoječa spletna stran ni učinkovito odražala dela in izvedenih projektov. Na privlačen in pregleden način so želeli predstaviti rešitve, produkte in izvedene projekte.

Rešitev

Osredotočili smo se na osvežitev podobe in na izboljšanje uporabniške izkušnje, pri kateri sta bili osnovni prioriteti enostavnost in intuitivnost. Preučili smo potrebe uporabnikov ter na podlagi tega oblikovali poti, ki so vodile skozi ključne segmente strani, kar je omogočilo boljšo interakcijo z vsebinami.

Posebno pozornost smo namenili jasni in pregledni predstavitvi njihovih ključnih rešitev in produktov. Naročnik se ukvarja z zbiranjem, povezovanjem in boljšim prikazovanjem informacij za namene odločanja. To smo uspešno prikazali tudi na spletnem mestu.

+32 %
več obiskovalcev na strani
+24 %
daljši čas zadrževanja na strani
+60 %
več prenesenih dokumentov

Oglejte si tudi

Artes Web 1 Hero

Artes spletno mesto

Vodilni ponudnik informacijskih rešitev za analitiko, poročanje, obvladovanje in vzdrževanje tehničnih sistemov je prenovil spletne strani.

Sanolabor B2 C Store 1 Hero

Sanolabor spletna trgovina

Sanolabor na enem mestu ponuja izdelke za boljše počutje, od prehranskih dopolnil do medicinskih pripomočkov in osebne nege.

Vsi projekti

EmporijGPT AI

Vaš pametni chatbot za vse, kar želite vedeti o nas ali našem delu.

Začni pogovor