Projekti

bizBox spletno mesto

Platforma za brezpapirno poslovanje bizBox združuje storitve brezpapirnega elektronskega poslovanja v podjetjih in med podjetji s širokim naborom orodij in tehnologij.

ZZI
Biz Box Web 1 Hero Image
Naročnik
ZZI
Področje delovanja
informacijske tehnologije
Leto
2021
Storitve

Razvoj uporabniške izkušnje
Načrtovanje poti uporabnikov
Oblikovanje grafičnih vmesnikov
Razvoj spletnih strani
Gostovanje, tehnična podpora in vzdrževanje
Priprava vsebin za spletne strani

Obiščite stran
Naročnik

BizBox je okolje za brezpapirno poslovanje v oblaku, ki združuje storitve brezpapirnega elektronskega poslovanja v podjetjih in med podjetji s širokim naborom orodij in tehnologij.

Pomembne lastnosti platforme bizBox so kakovost, zakonska skladnost in odprtost sistema.

Storitve ePoslovanja in povezovanja med podjetji morajo podpirati standarde, varnost podatkov in procesov, celovitost, integracijo z drugimi rešitvami in storitvami ter nuditi kakovostno podporo uporabnikom.

Storitve bizBox so vključene v več kot 50 aplikacij, pa tudi v ponudbo več kot 40 partnerjev v petih državah. BizBox je blagovna znamka podjetja ZZI.

Izziv

Naročnik ZZI je želel oblikovno in funkcionalno posodobiti spletno mesto bizBox – predstavitveno stran spletne platforme za brezpapirno poslovanje v oblaku. Glavni cilj je bil predstaviti širok nabor storitev in orodij, ki jih platforma bizBox ponuja, ter poudariti njihove lastnosti – kakovost, zakonsko skladnost in odprtost sistema. Z uvedbo centra za podporo uporabnikom so želeli izboljšati uporabniško izkušnjo in olajšati dostop do informacij.

Rešitev

Skupaj z ekipo ZZI smo celovito prenovili spletno mesto. Osredotočili smo se na oblikovanje in uporabniško izkušnjo, da bi ustvarili privlačno in intuitivno stran za obiskovalce. Na novo smo strukturirali vse kategorije in vsebine, da bi bolje predstavili posamezne gradnike platforme in partnerske integracije.

Poleg predstavitve platforme izpostavljamo tudi posamezne gradnike, kot so eRačuni, kompenzacije, zunanja trgovina, eLogistika, eNaročanje, eHramba. Poseben sklop podstrani je namenjen partnerskim integracijam, kjer so navedene vse rešitve, ki imajo bizBox integriran za izmenjavo podatkov in izdajo eRačunov.

Razvili smo center za podporo uporabnikom z delom FAQ, bazo znanja in video vsebinami za lažji dostop do informacij o platformi.

Stran je na voljo v slovenskem in angleškem jeziku.

Rezultati

Prenova strani je imela dva cilja – predstaviti platformo bizBox in olajšati dostop do informacij v centru za podporo za uporabnike za tiste, ki iščejo določene informacije. Ta cilja sta bila dosežena s sodobnim izgledom in uporabniku prijaznim vmesnikom. Stran privablja več obiskovalcev in povečuje interakcijo z vsebinami. Jasno predstavljeni gradniki platforme in partnerske integracije so omogočili enostavno razumevanje ponudbe in prednosti bizBox.

Prenovljena stran je postala učinkovito orodje za promocijo platforme bizBox, pridobivanje novih in informiranje obstoječih naročnikov.

+30 %
več obiskovalcev na strani
+20 %
daljši čas zadrževanja na strani
–20 %
manj aktivnosti v klicnem centru

Oglejte si tudi

Celostna grafična podoba WB3C

Nova podoba za Western Balkans Cyber Capacity Center.

Knjiga nogometas FOTO3

Hej, Igram nogomet!

Oblikovanje in postavitev spominske knjige za prve nogometne korake.

Vsi projekti

EmporijGPT AI

Vaš pametni chatbot za vse, kar želite vedeti o nas ali našem delu.

Začni pogovor