Projekti

Celostna grafična podoba bizBox

BizBox, platforma za brezpapirno poslovanje, ima prenovljen logotip in podobo.

BizBox
Naročnik
ZZI
Področje delovanja
Informacijske tehnologije
Leto
2021
Storitve

Analiza trga in okolja delovanja
Razvoj blagovne znamke
Arhitektura blagovne znamke
Celostna grafična podoba
Priročnik uporabe celostne grafične podobe

Obiščite stran
Naročnik

BizBox je okolje za brezpapirno poslovanje v oblaku, ki združuje storitve brezpapirnega elektronskega poslovanja v podjetjih in med podjetji s širokim naborom orodij in tehnologij.

Pomembne lastnosti platforme bizBox so kakovost, zakonska skladnost in odprtost sistema.

Storitve ePoslovanja in povezovanja med podjetji morajo podpirati standarde, varnost podatkov in procesov, celovitost, integracijo z drugimi rešitvami in storitvami ter nuditi kakovostno podporo uporabnikom.

Storitve bizBox so vključene v več kot 50 aplikacij, pa tudi v ponudbo več kot 40 partnerjev v petih državah. BizBox je blagovna znamka podjetja ZZI.

Izziv

Podjetje ZZI je želelo ustvariti prepoznavno identiteto in celostno podobo za blagovno znamko bizBox. Bistvo je bilo ustvariti sodobno, a hkrati kredibilno podobo, ki bo izražala večfunkcijsko naravo platforme, kakovost, zakonsko skladnost in odprtost sistema.

Naročnik je želel blagovno znamko, ki ne bi bila dolgočasna, s tipično tehnološko podobo in ki bi izstopala iz povprečja.

Rešitev

Najprej smo izvedli analizo trga in okolja delovanja, kar nam je omogočilo pridobiti vpogled v želje in potrebe ciljnega občinstva. Na podlagi teh dognanj in želja naročnika smo razvili kreativen koncept in arhitekturo blagovne znamke, ki je odražala bistvo platforme.

Celostno grafično podobo smo zasnovali tako, da je sodobna, prilagodljiva in uporabna na različnih aplikacijah.

Rezultati

S celostno grafično podobo smo dosegli večjo prepoznavnost platforme bizBox pri uporabnikih. Sodoben in razgiban logotip izraža večfunkcijsko naravo platforme, ki omogoča brezpapirno poslovanje v oblaku.

Priročnik uporabe celostne grafične podobe je zagotovil doslednost in enotnost pri uporabi znaka na vseh aplikacijah. Rezultat je uspešna in prepoznavna blagovna znamka, ki je storitvi bizBox pomagala utrditi svojo pozicijo na trgu in celo postala sinonim za eno od svojih funkcij – izdajo eRačuna.

Projekt v številkah
+40 %
boljši priklic blagovne znamke
+30 %
rast pri partnerjih integratorjih
sinonim
za izdajo eRačunov na trgu

Oglejte si tudi

Artes Web 1 Hero

Artes spletno mesto

Vodilni ponudnik informacijskih rešitev za analitiko, poročanje, obvladovanje in vzdrževanje tehničnih sistemov je prenovil spletne strani.

Sanolabor B2 C Store 1 Hero

Sanolabor spletna trgovina

Sanolabor na enem mestu ponuja izdelke za boljše počutje, od prehranskih dopolnil do medicinskih pripomočkov in osebne nege.

Vsi projekti

EmporijGPT AI

Vaš pametni chatbot za vse, kar želite vedeti o nas ali našem delu.

Začni pogovor