Projekti

Darilna pakiranja izdelkov – VAP

Z darilnim pakiranjem izdelkov lahko odločilno vplivamo na nakupne impulze strank in povečujemo vrednost svojih izdelkov. Pakiranja VAP so odlično orodje za izboljšanje prodajnih rezultatov.

Pernod VAP 1 Hero
Naročnik
Različni
Področje delovanja
Maloprodaja, veleprodaja
Leto
2020
Storitve

Podoba blagovnih znamk
Oblikovanje embalaže in pakiranj
Priprava vsebin
Produkcija in tisk

Uvod

V današnjem konkurenčnem tržnem okolju je za blagovne znamke ključnega pomena, da se ne razlikujejo le po kakovosti izdelka, temveč tudi po načinu, kako ta izdelek predstavijo potrošniku. Eden izmed najučinkovitejših načinov za doseganje tega je Value Added Packaging (VAP) – darilna pakiranja izdelkov.

Z uporabo darilnih pakiranj VAP lahko podjetja povečajo svojo prodajo, ne da bi zmanjšala osnovno ceno izdelka. Darilna pakiranja spodbujajo impulzivne nakupe, saj vzbujajo občutek ekskluzivnosti in omejenosti. Ko potrošnik zazna dodano vrednost, je bolj verjetno, da bo posegel po izdelku.

Izziv

Naši naročniki se nenehno soočajo s konkurenčnim tržiščem, kjer se morajo ločiti od množice in bolje nagovoriti svoje ciljne skupine. Kljub kakovostnim izdelkom vedno iščemo načine, kako povečati dodano vrednost svojim izdelkom in tako vplivati na nakupne odločitve potrošnikov.

Rešitev

Po poglobljeni analizi in razumevanju potreb vsakega naročnika zasnujemo idejno zasnovo embalaže, od konstrukcije do grafične podobe. Embalaža mora odražati vrednote blagovne znamke, upoštevati celostno podobo in nagovarjati ciljne skupine na najbolj privlačen način. Vsako embalažo oblikujemo z razmislekom o tem, kako povedati zgodbo o izdelku, hkrati pa zagotoviti, da je ta embalaža praktična, ekološka in stroškovno ustrezna.

Rezultati

Darilna pakiranja VAP omogočijo večjo vidnost izdelkov na prodajnih policah. Pritegnejo več pozornosti, spodbudijo več impulzivnih nakupov in pustijo trajen vtis na potrošnike. Darilna pakiranja pri kupcih velikokrat ustvarjajo vtis ekskluzivnosti, saj gre velikokrat za posebno pakiranje ali ponudbo, ki je na voljo samo zdaj.

Darilno pakiranje je lahko strateško orodje, ki transformira, kako potrošniki zaznavajo in vrednotijo vaš izdelek. Blagovnim znamkam ponuja priložnost, da izstopajo na inovativen in učinkovit način.

Projekt v številkah
Večja vidnost
izdelkov na polici
Občutek
ekskluzivnosti ponudbe
Dodana vrednost
in spodbujanje nakupne odločitve

Oglejte si tudi

Artes Web 1 Hero

Artes spletno mesto

Vodilni ponudnik informacijskih rešitev za analitiko, poročanje, obvladovanje in vzdrževanje tehničnih sistemov je prenovil spletne strani.

Sanolabor B2 C Store 1 Hero

Sanolabor spletna trgovina

Sanolabor na enem mestu ponuja izdelke za boljše počutje, od prehranskih dopolnil do medicinskih pripomočkov in osebne nege.

Vsi projekti

EmporijGPT AI

Vaš pametni chatbot za vse, kar želite vedeti o nas ali našem delu.

Začni pogovor