Projekti

Nova kulinarična doživetja v restavraciji DZ

Restavracija v Državnem zboru predstavlja dnevni meni na inovativni kiosk rešitvi.

Kiosk DZ
Naročnik
Državni zbor RS
Področje delovanja
Informacijske tehnologije
Leto
2022
Storitve

Razvoj uporabniške izkušnje
Načrtovanje poti uporabnikov
Oblikovanje grafičnih vmesnikov
Razvoj aplikacij po meri
Izobraževanje urednikov spletnih mest

Naročnik

Državni zbor je najvišji predstavniški in zakonodajni organ v Republiki Sloveniji. Njegova osnovna naloga je opravljanje zakonodajne funkcije oblasti, v okviru katere poslanci sprejemajo najpomembnejše pravne akte države.

Restavracija v Državnem zboru ima dolgo tradicijo in vedno je bila priljubljena izbira tako za poslance in zaposlene v Državnem zboru kot tudi za obiskovalce in turiste, ki so si želeli okusiti avtentično slovensko kulinariko v edinstvenem okolju.

Skozi leta je Restavracija DZ ostala zvesta slovenskim kulturnim in kulinaričnim tradicijam, hkrati pa se je prilagajala sodobnim trendom in okusom gostov. Njihova aktualna ponudba je bogata in raznolika, saj združuje tradicionalne slovenske jedi z inovativnimi pristopi in svežimi sestavinami.

Izziv

Ekipa restavracije v Državnem zboru je želela izboljšati svojo komunikacijo s poslanci in zaposlenimi ter jim omogočiti enostaven dostop do dnevnega in tedenskega menija.

Meni restavracije je bil že prej dostopen na intranetu in logična nadgradnja tega je bila umestitev menija na TV-ekrane pred restavracijo in znotraj nje. To bi ekipi omogočalo atraktivno izpostavitev dnevnih in tedenskih jedi.

Rešitev

Uvedli smo inovativno kiosk rešitev, ki teče na TV-ekranih pred restavracijo in v njej. Meni omogoča prikazovanje dnevnega, tedenskega in ostalih menijev tako na spletu kot na TV-ekranih v restavraciji.

Prek zalednega sistema je ekipa restavracije DZ postala samostojna pri urejanju menija in ostale ponudbe, kar omogoča ažurno posodabljanje vsebin. Vsebine so na voljo tudi za prikazovanje na spletu.

Rezultati

Po uspešnem testiranju in objavi rešitve se je močno izboljšala komunikacija in obveščanje o ponudbi restavracije. Poslanci in zaposleni v Državnem zboru so zdaj enostavno obveščeni o dnevni in tedenski ponudbi jedi prek TV-ekrana ali online. Sistem je pripomogel k boljši preglednosti in prilagodljivosti pri pripravi menija ter zmanjšal stroške tiskanja. Uvedba kiosk rešitve je tako prinesla odlične rezultate in izboljšala celotno izkušnjo strank v Restavraciji DZ.

Učinki
Večja
dostopnost menija
Manj
stroškov s tiskanjem
Vse
na enem vmesniku

Oglejte si tudi

Artes Web 1 Hero

Artes spletno mesto

Vodilni ponudnik informacijskih rešitev za analitiko, poročanje, obvladovanje in vzdrževanje tehničnih sistemov je prenovil spletne strani.

Sanolabor B2 C Store 1 Hero

Sanolabor spletna trgovina

Sanolabor na enem mestu ponuja izdelke za boljše počutje, od prehranskih dopolnil do medicinskih pripomočkov in osebne nege.

Vsi projekti

EmporijGPT AI

Vaš pametni chatbot za vse, kar želite vedeti o nas ali našem delu.

Začni pogovor