Projekti

Obešanke za izdelke

Obešanke za izdelke, t. i. neckhangers, so ključno orodje za izpostavitev novih izdelkov in izvajanje promocij. S pomočjo obešank lahko na prodajnem mestu povemo več o produktu in oblikujemo sporočilo, ki ga kupec odnese tudi domov.

Pernod Neckhangers 1 Hero
Naročnik
Različni
Področje delovanja
Maloprodaja, veleprodaja
Leto
2020
Storitve

Podoba blagovnih znamk
Oblikovanje prodajnih izpostavitev
Priprava vsebin
Produkcija in tisk

Uvod

Med nakupom v trgovini smo bombardirani s številnimi sporočili, blagovnimi znamkami, dizajni in informacijami. V takem okolju potrebujemo učinkovite načine, da izpostavimo svoje izdelke, ponudimo kupcu več in se z njim povežemo.

Eno od zelo učinkovitih, dokazanih in relativno preprostih orodij za komunikacijo na prodajnem mestu so obešanke za izdelke, t. i. neckhangers. Ta majhna, a učinkovita orodja za promocijo nudijo edinstveno priložnost, da blagovna znamka sporoči svoje ključne prednosti, promocije ali posebne informacije neposredno na mestu nakupa. Predstavljajo vizualni »call to action«, ki potrošnika nagovarja k temu, da izbere določen izdelek.

V svetu, kjer se potrošniki vsak dan srečujejo s številnimi izbirami, obešanke nudijo edinstveno priložnost, da se izdelek izpostavi in poveže z njimi. V kombinaciji z močnim sporočilom in strateškim oblikovanjem lahko obešanke postanejo ključni del marketinške strategije, ki povečuje prepoznavnost in prodajo.

Izziv

V konkurenčnem okolju, kjer imajo potrošniki v trgovinah na voljo na stotine izdelkov, se mnoge blagovne znamke soočajo s težavo, kako svoje izdelke narediti bolj opazne. Za mnoge od njih je izziv, kako svoj izdelek postaviti v ospredje in povezati zgodbo izdelka z njegovimi potencialnimi uporabniki.

Rešitev

Obešanke za izdelke – neckhangers – so izjemno prilagodljivo orodje za različne izpostavitve. Omogočajo nam komunikacijo različnih sporočil, od aktualnih promocij, obveščanja o novih izdelkih do receptov in navodil za uporabo, ki jih je mogoče ustvariti z določenim izdelkom, možnosti je veliko.

Za naročnike izvajamo analizo, pripravljamo sporočila, oblikujemo in izvajamo različne obešanke za izdelke. Tako pomagamo naročnikom pri izpostavitvah izdelkov na prodajnem mestu in kreativno posredujemo dodatno zgodbo o izdelku.

Rezultati

Z vidika prodaje so obešanke neposredni spodbujevalec impulzivnih nakupov. Potrošniki so pogosto privabljeni k izdelkom, ki vizualno izstopajo ali ponujajo posebno vrednost.

Rezultati so hitro opazni, saj večina naročnikov poroča o povečani vidnosti izdelkov, večji angažiranosti potrošnikov in, kar je najpomembnejše, povečanju prodaje. Velik učinek je zlasti pri izdelkih, ki so predmet posebnih promocijskih akcij, ali pri izdelkih, ki prvič vstopajo na trg.

Učinki
Vidnost
izdelkov na polici
Učinkovita
komunikacija na prodajnem mestu
Spodbujanje
nakupne odločitve

Oglejte si tudi

Artes Web 1 Hero

Artes spletno mesto

Vodilni ponudnik informacijskih rešitev za analitiko, poročanje, obvladovanje in vzdrževanje tehničnih sistemov je prenovil spletne strani.

Sanolabor B2 C Store 1 Hero

Sanolabor spletna trgovina

Sanolabor na enem mestu ponuja izdelke za boljše počutje, od prehranskih dopolnil do medicinskih pripomočkov in osebne nege.

Vsi projekti

EmporijGPT AI

Vaš pametni chatbot za vse, kar želite vedeti o nas ali našem delu.

Začni pogovor