Projekti

Oglasna kampanja za izdelke Jungle Formula

Izdelki Jungle Formula ustavijo komarje in drug mrčes in vam omogočijo brezskrbno uživanje v poletju za vso družino.

Jungle Formula
JF 1 Hero Image
Naročnik
Vitapharm, d. o. o.
Področje delovanja
Farmacija, zdravstvo
Leto
2022
Storitve

Zasnova in izvedba oglasnih kampanj
Strategija nastopa na družbenih omrežjih
Vzpostavitev in upravljanje skupnosti
Priprava vsebin za družabna omrežja
Vsebinski marketing
Vodenje komunikacije
Video vsebine
Analitika in poročanje

Naročnik

Vitapharm je ugledno farmacevtsko podjetje, specializirano za razvoj in distribucijo produktov, zdravil in prehranskih dopolnil. Z dolgoletnimi izkušnjami v industriji se zavezujejo zagotavljanju varnih in učinkovitih izdelkov za izboljšanje zdravja in kakovosti življenja.

Jungle Formula je priznana serija produktov, ki ponuja široko paleto repelentov proti mrčesu za učinkovito zaščito pred pikajočimi insekti. Njihovi izdelki so posebej razviti za uporabo v različnih okoljih, od gozdnih potepanj, mestnih ulic do tropskih plaž.

Jungle Formula nudi različne izdelke, ki so primerni za vso družino. Tako lahko uživate v prijetnih trenutkih na prostem, ne da bi vas skrbelo za nadležen mrčes.

Izziv

Naročnik je želel izdelkom blagovne znamke Jungle Formula povečati prepoznavnost in vidnost tako na spletu kot v lekarnah. Cilj je bil doseči večjo angažiranost in interakcijo s ciljno publiko. Potrebovali so učinkovito oglasno kampanjo, ki bi se osredotočila na oglaševanje na družbenih omrežjih, še posebej na platformah Facebook in Instagram.

Rešitev

Za blagovno znamko Jungle Formula smo pripravili celovito strategijo oglaševanja na družbenih omrežjih. Vzpostavili smo profile na Facebooku in Instagramu ter redno pripravljali privlačne in relevantne vsebine za njihovo ciljno občinstvo. S pomočjo ciljanega oglaševanja smo nagovarjali različne ciljne skupine v različnih okoljih in priložnostih. Pripravili smo tudi nagradne igre in druge interaktivne vsebine, da bi angažirali občinstvo in spodbudili interakcijo.

Rezultati

Z ustvarjanjem relevantnih vsebin in ciljnim oglaševanjem smo dosegli visoko angažiranost in interakcijo s ciljno publiko ter povečali prepoznavnost blagovne znamke Jungle Formula na spletu in v lekarnah. Oglasna kampanja je bila izjemno uspešna in je prinesla več kot pol milijona dosega uporabnikov ter več kot tri milijone prikazov. Število sledilcev na profilih Jungle Formula je hitro preseglo mejo 1000. Skupaj z naročnikom analiziramo podatke o učinkovitosti kampanje in jo prilagajamo.

Projekt v številkah
+680.000
doseženih uporabnikov
3,6 mio
ogledov oglasov
+20 %
boljši priklic blagovne znamke

Oglejte si tudi

Artes Web 1 Hero

Artes spletno mesto

Vodilni ponudnik informacijskih rešitev za analitiko, poročanje, obvladovanje in vzdrževanje tehničnih sistemov je prenovil spletne strani.

Sanolabor B2 C Store 1 Hero

Sanolabor spletna trgovina

Sanolabor na enem mestu ponuja izdelke za boljše počutje, od prehranskih dopolnil do medicinskih pripomočkov in osebne nege.

Vsi projekti

EmporijGPT AI

Vaš pametni chatbot za vse, kar želite vedeti o nas ali našem delu.

Začni pogovor