Projekti

Pernod Ricard Slovenija - Jameson Times

V svetu hitro spreminjajočih se digitalnih medijev ima izdajanje tiskanega internega časopisa še vedno svoje posebno mesto. Jameson Times odseva irski življenjski slog na sproščen in zabaven način.

Jameson Time's
PRS Jameson Times 1 Hero Image
Naročnik
Pernod Ricard Slovenija
Področje delovanja
Zastopanje in prodaja
Leto
2020
Storitve

Podoba blagovne znamke
Celostna podoba časopisa
Postavitev in prelom časopisa
Priprava vsebin
Produkcija in tisk

Naročnik

Pernod Ricard Slovenija je v Sloveniji zastopnik blagovnih znamk podjetja Pernod Ricard. Podjetje se ukvarja s proizvodnjo, distribucijo in trženjem priznanih pijač. Njihova ambicija je vsako socialno interakcijo spremeniti v pristno in prijazno izkušnjo deljenja.

Za namene obveščanja zaposlenih in poslovnih partnerjev z novostmi v ponudbi smo za naročnika ustvarili tiskan časopis – Jameson Times.

Jameson Times ni zgolj časopis; je most med tradicijo in sodobnostjo, ki odseva irski življenjski slog. Časopis povezuje ljubitelje irske kulture in gradi skupnost okoli skupnih vrednot, zgodb in izkušenj. Jameson Times odseva vrednote skupnosti, ki časti tradicijo, hkrati pa se ne boji inovacij. Je simbol povezanosti, dediščine in ponosa, ki ga lahko občutimo na vsaki strani.

Izziv

Ključni izziv je bil, kako ustvariti tiskani časopis, ki ne bo le informiral, ampak tudi navdušil in povezal ljubitelje irske kulture. Časopis, ki bi ga cenili zaposleni in poslovni partnerji, ki bi prepletal slovenske posebnosti in osebnosti z irskim duhom in načinom življenja.

Rešitev

Projekta smo se lotili celovito. Začeli smo z oblikovanjem vizualne podobe, ki je sodobna, s pridihom tradicije in dediščine Irske. Z uporabo različnih tekstur, simbolov in v kombinaciji s svežimi grafičnimi elementi smo časopisu dali edinstven irski pečat. Zasnovali smo prelom, ki je bil pregleden in vizualno privlačen z različnimi uredniškimi sklopi.

V sodelovanju z naročnikom za vsako številko pripravimo vsebine. Po navadi izvedemo intervju s katero od znanih slovenskih osebnosti, vključujemo recepture za različne koktajle, nasvete za potovanja, predstavljamo različne festivale doma in po svetu itd.

Rezultati

Odziv zaposlenih in poslovnih partnerjev je bil izjemno pozitiven. Jameson Times je postal priljubljeno branje in povečal zavest o irskem načinu življenja. Projekt je tako uspešno združil tradicijo, inovativnost, kakovost in postal nov način komuniciranja s partnerji.

Učinki
+60 %
boljše poznavanje irskih zanimivosti
+30 %
boljši priklic komuniciranih vsebin
Večji ugled
pri poslovnih partnerjih

Oglejte si tudi

Artes Web 1 Hero

Artes spletno mesto

Vodilni ponudnik informacijskih rešitev za analitiko, poročanje, obvladovanje in vzdrževanje tehničnih sistemov je prenovil spletne strani.

Sanolabor B2 C Store 1 Hero

Sanolabor spletna trgovina

Sanolabor na enem mestu ponuja izdelke za boljše počutje, od prehranskih dopolnil do medicinskih pripomočkov in osebne nege.

Vsi projekti

EmporijGPT AI

Vaš pametni chatbot za vse, kar želite vedeti o nas ali našem delu.

Začni pogovor