Projekti

Podoba dogodkov Bella La Vita

Dogodki Bella La Vita prinašajo italijanski utrip in čarobnost druženja.

Rosato.si
Bella La Vita 1 Hero
Naročnik
Pernod Ricard Slovenija
Področje delovanja
Dogodki
Leto
2019
Storitve

Analiza trga in okolja delovanja
Razvoj blagovne znamke
Celostna grafična podoba
Razvoj spletnih strani
Razvoj aplikacij po meri
Gostovanje, tehnična podpora in vzdrževanje
Upravljanje marketinških kampanj

Obiščite stran
Naročnik

Pernod Ricard Slovenija je v Sloveniji zastopnik blagovnih znamk podjetja Pernod Ricard. Podjetje se ukvarja s proizvodnjo, distribucijo in trženjem priznanih pijač. Njihova ambicija je vsako socialno interakcijo spremeniti v pristno in prijazno izkušnjo deljenja.

Izziv

Za dogodke Bella La Vita smo se soočili z izzivom ustvarjanja privlačne, italijanske, čarobne podobe. Želeli smo poudariti italijanski utrip in navdihniti druženje. Celostna grafična podoba naj bi bila bolj mehka, s pastelno barvno shemo in modrimi grafičnimi poudarki.

Poleg podobe je bilo treba pripraviti tudi neko rešitev za prijavo na dogodke in spremljanje udeležbe.

Rešitev

Z ekipo smo izvedli celostno grafično podobo, ki popolnoma odraža italijanski čar in čarobnost druženja. Razvili smo unikatne elemente, ki so vključevali mehke, pastelne, rožnate odtenke in močno modro barvo italijanskega morja v klasičnih serifnih črkovnih vrstah. Za dogodke smo podobo razvili tudi v dodatne aplikacije, od plakatov, cenikov, foto sten in usmerjevalnih tabel v italijanskem stilu.

Vzpostavili smo tudi prijavne strani za dogodke in učinkovito upravljali prijave od e-poštnih vabil do registracije. Razvili smo aplikacijo po meri, kjer se uporabniki prijavijo na dogodek in samodejno prejmejo QR-kodo za vstop. Hostese so uporabljale naše QR-čitalce za preverjanje vstopa, kar je omogočalo natančno spremljanje obiskanosti posameznih dogodkov.

Rezultati

Z novo celostno grafično podobo in učinkovito digitalno podporo smo dosegli privlačnost, prepoznavnost in uspešnost dogodkov Bella La Vita. Italijanski čar in poletno vzdušje se prepleta v sproščenem druženju ob dobri glasbi. Aplikacija za prijavo in upravljanje prijav sta poenostavila proces organizacije dogodkov, kar je izboljšalo uporabniško izkušnjo. Sledenje obiskanosti prek QR-kod je prineslo boljše vpoglede in podatke o učinkovitosti dogodkov. Skupaj z ekipo smo zgradili prepoznavno blagovno znamko dogodkov Bella La Vita, ki je postala sinonim za sproščeno druženje.

Projekt v številkah
+70 %
višji priklic blagovne znamke
Enostavna
prijava na dogodke
+400 %
boljše počutje na dogodkih

Oglejte si tudi

Artes Web 1 Hero

Artes spletno mesto

Vodilni ponudnik informacijskih rešitev za analitiko, poročanje, obvladovanje in vzdrževanje tehničnih sistemov je prenovil spletne strani.

Sanolabor B2 C Store 1 Hero

Sanolabor spletna trgovina

Sanolabor na enem mestu ponuja izdelke za boljše počutje, od prehranskih dopolnil do medicinskih pripomočkov in osebne nege.

Vsi projekti

EmporijGPT AI

Vaš pametni chatbot za vse, kar želite vedeti o nas ali našem delu.

Začni pogovor