Projekti

Rešitev za online prijavo na dogodke in spremljanje vstopa

Sodobna rešitev za online prijave na dogodke s QR-vstopnicami, ki olajša registracijo udeležencem in upravljanje organizatorjem dogodkov.

Registriraj se
Naročnik
Lastna rešitev
Področje delovanja
Dogodki in registracije
Leto
2018
Storitve

Analiza trga in okolja delovanja
Razvoj blagovnih znamk
Razvoj aplikacij po meri
Gostovanje, tehnična podpora in vzdrževanje
Upravljanje rešitve
Upravljanje marketinških kampanj

Obiščite stran
Uvod

Sodobne rešitve za online prijave na dogodke so postale nepogrešljivo orodje, ki prinaša številne prednosti tako udeležencem kot organizatorjem. Enostavna in hitra registracija udeležencev prek spleta omogoča učinkovito upravljanje prijav in zbiranje ključnih podatkov za izvedbo dogodkov.

Prednost rešitve Registriraj.se je v prilagodljivosti. Prijavne forme, vabila, vstopnice in sistem registracije prilagodimo vašim potrebam, podobi in tipu dogodka.

Izziv

Nekaj naših naročnikov se ukvarja z izvedbo dogodkov in potrebovali so napredno spletno platformo za enostavno prijavo na dogodke in spremljanje udeležbe s QR-čitalci. Udeležencem dogodkov smo želeli omogočiti hitro in preprosto prijavo ter organizatorjem olajšati upravljanje prijav. Potrebovali smo rešitev, ki bo vključevala prijavne strani za različne dogodke in omogočila upravljanje prijav.

Rešitev

Razvili smo sodobno spletno platformo, ki naročnikom omogoča vzpostavitev prijavnih strani za različne vrste dogodkov in prijavo nanje. Sistem učinkovito upravlja registracije in prijave ter avtomatsko generira e-mail vstopnice s QR-kodo za enostaven vstop na dogodke.

Po prijavi udeleženci prejmejo vstopnico z unikatno QR-kodo po e-pošti, kar olajša dostop na dogodek. Na samem dogodku s pomočjo QR-čitalcev skeniramo kode, kar omogoča hitro in enostavno preverjanje vstopa.

Za naročnike v celoti prevzamemo tudi upravljanje z e-poštnimi vabili na dogodke. Začnemo s sestavljanjem privlačnih in ciljno usmerjenih vsebin, prilagojenih za posamezne dogodke. Poskrbimo za vizualno privlačno e-pošto, ki je v skladu s podobo dogodka in poudarja ključna sporočila. Nato sledi distribucija e-pošte na bazo udeležencev. Izvajamo tudi »follow-up« pošto in vodimo komunikacijo.

Skrbno spremljamo odzivnost poštne baze in izvajamo podrobno analizo uspešnosti e-poštnih kampanj. Platforma omogoča naročnikom vpogled v učinkovitost kampanj, kar jim pomaga prilagoditi strategije in doseči najboljše rezultate. Na ta način naročniki dosežejo večjo udeležbo na dogodkih ter izboljšajo komunikacijo in odnose s svojo ciljno publiko.

Rezultati

Sodobna spletna platforma je močno olajšala proces prijave na dogodke in naročnikom omogočila učinkovito upravljanje prijav ter distribucijo vabil. Udeleženci so zadovoljni z enostavno in hitro prijavo, kar pripomore k večji udeležbi na dogodkih. Organizatorji imajo v vsakem trenutku pregled nad številom prijavljenih in možnost odpiranja, zapiranja prijav.

Sistem QR-čitalcev organizatorjem omogoča enostavno in hitro spremljanje obiskanosti dogodkov, kar prinese boljše vpoglede in podatke za nadaljnje analize. Organizatorji so s pomočjo teh podatkov izboljšali svoje dogodke ter prilagodili marketinške kampanje ciljni publiki. Sodobna platforma je tako prinesla prednosti za udeležence in organizatorje dogodkov, saj je omogočila boljšo organizacijo, višjo udeležbo in poglobljeno interakcijo s ciljno publiko.

Glavna prednost rešitve Registriraj.se pa je seveda v prilagodljivosti. Prijavne forme, vabila, vstopnice in sistem registracije prilagodimo vašim potrebam in tipu dogodka. Brezskrbno organizirajte dogodke s pomočjo Registriraj.se.

Učinki
+20 %
boljši odziv prijavljenih
+30 %
prihranek časa pri vstopu udeležencev
Analitika
obiska temelji na realnih podatkih

Oglejte si tudi

Artes Web 1 Hero

Artes spletno mesto

Vodilni ponudnik informacijskih rešitev za analitiko, poročanje, obvladovanje in vzdrževanje tehničnih sistemov je prenovil spletne strani.

Sanolabor B2 C Store 1 Hero

Sanolabor spletna trgovina

Sanolabor na enem mestu ponuja izdelke za boljše počutje, od prehranskih dopolnil do medicinskih pripomočkov in osebne nege.

Vsi projekti

EmporijGPT AI

Vaš pametni chatbot za vse, kar želite vedeti o nas ali našem delu.

Začni pogovor