Projekti

Spletna stran za Pernod Ricard Slovenija

Priznane blagovne znamke podjetja Pernod Ricard, od Chivasa in viskija Jameson do gina Beefeater in vodke Absolut, so v Sloveniji dobile novo, sodobno spletno mesto.

Pernod Ricard Slovenia
PRS 1 Hero Image
Naročnik
Pernod Ricard Slovenia
Področje delovanja
Zastopanje in prodaja
Leto
2020
Storitve

Razvoj uporabniške izkušnje
Načrtovanje poti uporabnikov
Oblikovanje grafičnih vmesnikov
Razvoj spletnih strani
Gostovanje, tehnična podpora in vzdrževanje
Priprava vsebin za spletne strani

Obiščite stran
O naročniku

Pernod Ricard Slovenija je v Sloveniji zastopnik blagovnih znamk podjetja Pernod Ricard. Podjetje se ukvarja s proizvodnjo, distribucijo in trženjem priznanih pijač. Njihova ambicija je vsako socialno interakcijo spremeniti v pristno in prijazno izkušnjo deljenja.

Podjetje je prisotno v več kot 85 državah sveta. S svojo bogato dediščino in strastjo do vrhunskih okusov prinaša vrsto priznanih blagovnih znamk na slovenski trg, kot so Absolut Vodka, Chivas in viski Jameson, konjak Martell, Beefeater Gin itd.

S sodelovanjem z vrhunskimi restavracijami, bari in trgovinami Pernod Ricard Slovenija prispeva k obogatitvi kulture in raznolikosti pitja v Sloveniji. Njihovi izdelki so sinonim za kakovost in vrhunski okus ter predstavljajo priložnost za raziskovanje in uživanje v bogatem svetu pijač. Z vizionarskim pristopom in strastjo do vrhunskih okusov ostaja Pernod Ricard v ospredju industrije alkoholnih pijač ter navdihuje ljubitelje dobrih pijač doma in po svetu.

Izziv

Glavni cilj je ustvariti sodobno in privlačno spletno mesto, ki bo predstavilo bogato ponudbo blagovnih znamk, ki jih podjetje ponuja na trgu. Poleg tega se bo zainteresirana javnost lahko seznanila z družbeno odgovornimi aktivnostmi, ki se izvajajo.

Rešitev

Zasnovali in vzpostavili smo novo spletno mesto, ki je privlačno in uporabnikom prijazno. Osredotočili smo se na celovito oblikovno prenovo in uporabniško izkušnjo, ki jo ima obiskovalec ob brskanju po vsebinah. Skupaj z ekipo Pernod Ricard Slovenija smo razvili grafično podobo, ki je usklajena s krovno spletno stranjo in novimi smernicami komuniciranja. Prav tako smo poskrbeli za odzivno oblikovanje, ki omogoča optimalno uporabniško izkušnjo na vseh napravah.

Rezultati

Nova spletna stran je zasnovana na sodoben način in nosi vsebine, ki so aktualne za obiskovalce. Tako smo na stran privabili več obiskovalcev ter povečali čas zadrževanja na strani za 30 %. Poleg tega je jasno predstavljena ponudba blagovnih znamk na trgu prispevala k večji ozaveščenosti in prepoznavnosti blagovnih znamk podjetja. Večje število povpraševanj za sodelovanje sedaj prihaja prek spletnih strani, kar administrativno razbremeni zaposlene v podjetju. Skupaj s Pernod Ricard Slovenija smo dosegli cilj, da stran postane vodilni vir informacij o njihovi ponudbi ter družbeno odgovornih dejavnostih, hkrati pa odraža modernost in inovativnost podjetja.

+30%
več obiskovalcev na strani
+25%
daljši čas zadrževanja na strani
Prihranek časa
pri obdelavi povpraševanj

Oglejte si tudi

Artes Web 1 Hero

Artes spletno mesto

Vodilni ponudnik informacijskih rešitev za analitiko, poročanje, obvladovanje in vzdrževanje tehničnih sistemov je prenovil spletne strani.

Sanolabor B2 C Store 1 Hero

Sanolabor spletna trgovina

Sanolabor na enem mestu ponuja izdelke za boljše počutje, od prehranskih dopolnil do medicinskih pripomočkov in osebne nege.

Vsi projekti

EmporijGPT AI

Vaš pametni chatbot za vse, kar želite vedeti o nas ali našem delu.

Začni pogovor