Projekti

Spletno izobraževanje na portalu FarmaPro

Spletna platforma FarmaPro ponuja spletna izobraževanja in pridobivanje strokovnih točk farmacevtom in zdravnikom. S personaliziranim učenjem poenostavlja učni proces in se prilagaja urnikom udeleženca.

FarmaPro
Kemofarmacija Farma Pro 1 Hero
Naročnik
Kemofarmacija
Področje delovanja
Veleprodaja, trženje
Leto
2022
Storitve

Analiza rešitev in stanja
Razvoj uporabniške izkušnje
Načrtovanje poti uporabnikov
Koncept uporabniške izkušnje in funkcionalnosti
Oblikovanje grafičnih vmesnikov
Razvoj aplikacij po meri
Gostovanje, tehnična podpora in vzdrževanje

Obiščite stran
Naročnik

Kemofarmacija je veletrgovec z zdravili in medicinskimi pripomočki, ki skrbi za celovito oskrbo slovenskega zdravstva, predvsem lekarn in bolnišnic, pa tudi zdravstvenih domov, diagnostičnih laboratorijev in specializiranih prodajaln. Čeprav je prodaja in distribucija osnovna dejavnost, nudijo svojim poslovnim partnerjem tudi uvoz neregistriranih zdravil, logistično podporo pri izvajanju kliničnih raziskav, skladiščenje in logistične storitve.

Kemofarmacija je bila ustanovljena leta 1947 kot državno gospodarsko podjetje republiškega pomena za promet z zdravili in sanitetnim materialom. Danes je Kemofarmacija vodilni slovenski veletrgovec z zdravili.

Izziv

V današnjem času se zdravstveni delavci, predvsem farmacevti in zdravniki, soočajo s pomanjkanjem fleksibilnih in učinkovitih načinov za pridobivanje in obnavljanje svojih strokovnih kompetenc. Obstaja potreba po prilagodljivi in učinkoviti platformi za spletno izobraževanje, ki omogoča pridobivanje strokovnih točk in je v celoti usklajena s potrebami in urniki udeležencev.

Rešitev

Razvili smo spletno platformo FarmaPro, ki nudi niz različnih funkcionalnosti, da bi izobraževanje postalo čim bolj enostavno in učinkovito. Od priprave in nalaganja različnih formatov izobraževalnih materialov, kot so video, PDF in DOC, do avtomatiziranih opomnikov, ki obveščajo uporabnike o potrebnih obnovitvah znanja, novih predavanjih in iztekajočih se izobraževanjih. FarmaPro prav tako nudi spletno preverjanje znanja, časovno omejitev tečajev, samodejno izdajo certifikatov in analitiko za vpogled v uspešnost uporabnikov.

Rezultati

Platforma FarmaPro je doživela izjemno pozitiven odziv v farmacevtski skupnosti. Udeležba v spletnih tečajih se je povečala za 40 %, medtem ko so uspešno zaključeni testi in pridobljene strokovne točke zrasli za 30 %. Vgrajena analitika nam omogoča vpogled v vse segmente uporabnikov in ponuja dragocene podatke smer novih vsebin. FarmaPro je tako postala ključna platforma za izobraževanje na področju farmacije, saj združuje fleksibilnost, učinkovitost in napredne funkcionalnosti na enem mestu.

Projekt v številkah
+40 %
večja udeležba na izobraževanjih
+30 %
več zaključenih testov
fleksibilnost
izobraževanja kjerkoli in kadarkoli

Oglejte si tudi

Artes Web 1 Hero

Artes spletno mesto

Vodilni ponudnik informacijskih rešitev za analitiko, poročanje, obvladovanje in vzdrževanje tehničnih sistemov je prenovil spletne strani.

Sanolabor B2 C Store 1 Hero

Sanolabor spletna trgovina

Sanolabor na enem mestu ponuja izdelke za boljše počutje, od prehranskih dopolnil do medicinskih pripomočkov in osebne nege.

Vsi projekti

EmporijGPT AI

Vaš pametni chatbot za vse, kar želite vedeti o nas ali našem delu.

Začni pogovor