// Storitve

Načrtujemo, oblikujemo, razvijamo in gradimo.

Kako lahko pomagamo vam?

RAZVOJ UPORABNIŠKE IZKUŠNJE

Prepričani smo, da je interakcija v rešitvah med uporabnikom in blagovno znamko pomembeno in ključno orodje gradnje dolgoročnih odnosov. Spremljamo dogajanje v digitalnem svetu in trende razvoja rešitev. Pomagamo razvijati rešitve, ki so prijazne uporabnikom in logične za uporabo. Znajdemo se tako v spletnem svetu kot na mobilnih platformah.

 • Analiza rešitev
 • Svetovanje pri razvoju rešitev
 • Razvoj uporabniške izkušnje
 • Razvoj uporabniških vmesnikovRAZVOJ ONLINE REŠITEV,DIGITALNE STORITVE IN MARKETING

Naročnikom pomagamo pri online projektih in aktivnostih. Po izgradnji in predaji rešitve naročniku pomagamo pri zagotavljanju rasti uporabnikov ali prodaje z podpornimi aktivnostmi, od oglaševanja do upravljanja komunikacije na družabnih omrežjih. Upravljamo tako z manjšimi oglasnimi akcijami kat z večjimi digitalnimi kampanjami.

 • Spletne trgovine
 • Spletne aplikacije
 • Spletne strani
 • Vodenje oglasnih kampanj
 • Vodenje komunikacije na družabnih omrežjih
 • Pospeševanje prodaje
 • Ustvarjanje vsebinOFFLINE MARKETING

Zavedamo se, da se blagovne znamke ne gradijo samo v digital svetu in da uspešne blagovne znamke gradijo svojo prepoznavnost in prisotnost tudi na drugih kanalih. Zato svoje naročnike podpiramo tudi z offline aktivnostmi, od ustvarjanja blagovne znamke, podobe podjetja, oglasnih akcij v medijih ali podporo na dogodkih.

 • Podobe blagovnih znamk, podjetja, ali storitve
 • Zasnova in izvedba različnih tiskovin
 • Podpora dogodkom
 • Oglaševanje v tisku ali drugih kanalih
 • Zakup medijskega prostora
Kako konkretno lahko pomagamo vam?

Potrebujete partnerja na digitalu?

Prednost sodelovanja z nami je možnost, da vse odgovore na izzive, ki vas čakajo na digitalu, najdete na enem mestu. Če iščete kompetentnega in dolgoročnega partnerja, ste na pravem mestu.


Potrebujete spletno trgovino?

Spletna trgovina je lahko pomembno orodje za generiranje novih prilivov, zato ničesar ne prepustite naključju. Pomagamo vam pri gradnji rešitve, prijazne do uporabnikov in preproste za upravljanje.


Potrebujete spletno stran?

Spletna stran je ponavadi prvi kontakt bodočih partnerjev z vami. Pomagamo vam, da bo ta prvi vtis dober.


Potrebujete mobilno aplikacijo?

Pri razvoju mobilnih aplikacij smo ugotovili, da ni umetnost aplikacije izgraditi, ampak najti pravo platformo in pravi način glede na zahtevnost in budget, ki je na voljo. Po uspešnem sodelovanju z mnogimi partnerji smo prepričani, da bomo uspešno sodelovali tudi z vami.


Potrebujete digitalno kampanjo?

Za uspešno izvedbo digitalne kampanje je potrebno dobro razumevanje blagovne znamke, naročnika, ciljev kampanje in usklajevanje medije, kjer oglašujemo. Za vas najdemo optimalno pot v do uspeha.


Potrebujete vmesnik za aplikacijo?

Veliko naročnikov ima svoje razvijalce, ali so razvijalske hiše, ki potrebujejo svež pogled na novo ali obstoječo rešitev v razvoju. Pomagamo vam, da bo imela vaša rešitev sodoben vmesnik in dobro uporabniško izkušnjo.


Potrebujete podobo blagovne zamke, podjetja ali storitve?

Dober začetek, vse dobro. Pomagamo vas pri oblikovanju in izgradnji podobe blagovnih znamk, podjetja ali storitev, ki jih želite tržiti. Poskrbimo za dodelano podobo, postavimo pravila uporabe in predvidimo vse možne pojavnosti..


Potrebujete pomoč pri pospeševanju prodaje?

Imate produkt, storitev, spletno trgovino ali spletno stran in mislite, da bi prodaja morala biti višja? Za vas analiziramo, kje so še krite rezerve in naredimo načrt, kako pridi do boljših rezultatov.


Potrebujete pomoč pri vodenju komunikacije?

Niste prepričani, kako voditi komunikacijo na Facebooku, Twittterju, Instagramu, LinkedInu? Ali sploh potrebujete vse te kanale? Kateri so pravi? Skupaj bomo analizirali vašo ciljno publiko, ugotovili, kje se zadržuje in izdelali načrt komunikacije. Za vas bomo kanal tudi upravljali in objavljali nove vsebine.


Potrebujete pomoč pri tiskovinah?

Pripravljate dogodek in potrebujete podobo dogodka, letake, plakate, ovratne trakove in powerpoint predstavitve? Želite izdelati predstavitev podjetja ali storitve še v tiskani obliki? Potrebujete Katalog storitev? Oglas v časopisu? Pomagamo vam pri celotni pojavnosti vaših storitev ali produktov tudi izven online okolja.
Kontaktirajte nas ali se oglasite na kavi!

e   info@emporij.net
t   +386 (0)59 019 224


© Emporij d.o.o., 2022
Piškotki Pogoji uporabe
zapri Na spletnih straneh Emporij.net uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.