Storitve

Razvoj uporabniške izkušnje in pot do boljših interakcij

V digitalnem svetu je uporabniška izkušnja (UX) ključnega pomena za uspeh vsake spletne strani, aplikacije ali digitalne storitve. Konec koncev, ne glede na to, kako inovativna ali tehnološko napredna je vaša storitev, jo bodo uporabniki hitro zapustili, če se bodo soočali z zapleteno navigacijo, slabo oblikovanimi vmesniki ali nepričakovanimi napakami.

Razvoj uporabniške izkušnje
Načrtovanje poti uporabnikov
Koncept uporabniške izkušnje in funkcionalnosti
Izboljšava uporabniške izkušnje
Oblikovanje grafičnih vmesnikov
Dostopnost spletnih strani in rešitev

info@emporij.net +386 (0)59 019 224

Uporabniška izkušnja se nanaša na vsa čustva, percepcije in odzive, ki jih uporabnik doživi med interakcijo z digitalnim izdelkom ali storitvijo. Obsega vse, od uporabnosti in dostopnosti do zadovoljstva, ki ga uporabnik občuti ob uporabi izdelka ali storitve.

 

Razvoj uporabniške izkušnje

Dobra uporabniška izkušnja ima za rezultat zadovoljne kupce, uporabnike storitve. Zadovoljni uporabniki so bolj zvesti, priporočajo podjetje drugim in se vračajo k novim nakupom. Enostavna in intuitivna uporabniška izkušnja na spletnih straneh in aplikacijah povečuje stopnjo konverzij in zmanjšuje opustitve nakupa v zadnjem trenutku.

Razvoj uporabniške izkušnje se osredotoča na optimizacijo vmesnikov z namenom izboljšanja kakovosti interakcij, ki jih imajo uporabniki. To se pogosto doseže z raziskovanjem in testiranjem, ki pomagajo razumeti potrebe in vedenje uporabnikov. 

Načrtovanje poti uporabnikov

Načrtovanje poti uporabnikov je ključni del procesa oblikovanja UX. Ta pristop nam omogoča, da zasnujejo optimalne poti, ki jim uporabniki sledijo pri doseganju ciljev na spletnem mestu ali v aplikaciji.

 

Koncept uporabniške izkušnje in funkcionalnosti

Funkcionalnost je neposredno povezana z uporabniško izkušnjo. Ne glede na to, kako privlačen je digitalni izdelek, bo neuspešen, če ne izpolnjuje osnovnih funkcionalnih zahtev uporabnikov. Na podlagi analize rešitve pripravimo koncept uporabniške izkušnje in popis vseh potrebnih funkcionalnosti za implementacijo. 

Izboljšava uporabniške izkušnje

Izboljšanje uporabniške izkušnje je stalni proces. To pomeni spremljanje vedenja uporabnikov, zbiranje povratnih informacij, izvajanje testov in nenehno prilagajanje vmesnikov, da bi zadovoljili pričakovanja uporabnikov in izboljšali prodajo storitev.

 

Oblikovanje grafičnih vmesnikov

Sestavni del uporabniške izkušnje (UX) je oblikovanje uporabniških vmesnikov (UI), ki igra ključno vlogo pri interakciji uporabnikov z rešitvijo. Sodoben in intuitiven grafični vmesnik omogoča uporabnikom lažjo interakcijo z digitalnim izdelkom ali storitvijo, kar izboljša celotno uporabniško izkušnjo. 

Dostopnost spletnih strani in rešitev

Dostopnost spletnih strani je ključni del uporabniške izkušnje, ki ga pogosto prezremo. Gre za oblikovanje in razvoj spletnih strani in rešitev, ki so dostopne za vse uporabnike, vključno z ljudmi s posebnimi potrebami. Vključuje različne prakse, kot so zagotavljanje primernega kontrasta barv, uporaba alternativnih besedil za slike in zagotavljanje, da je spletno mesto navigacijsko učinkovito za ljudi, ki uporabljajo pomočniške tehnologije. Zagotavljanje dostopnosti ni samo etično pravilno, ampak marsikje tudi zakonsko obvezno. Poleg tega lahko izboljša uporabniško izkušnjo za vse uporabnike in pripomore k boljši iskalni optimizaciji (SEO) vaše spletne strani. Naša ekipa je usposobljena za oblikovanje in implementacijo dostopnih digitalnih rešitev, ki so v skladu z najnovejšimi standardi in smernicami. 

Uspešna uporabniška izkušnja je ključ do uspeha v digitalnem svetu. Zavedamo se pomena UX in imamo znanje, ki je potrebno za razvoj učinkovitih digitalnih izkušenj.  

Imate poslovno idejo ali produkt, ki ga želite razviti ali poživiti? Oglasite se na kavi in poglejmo, kako lahko sodelujemo skupaj.

Z naročniki smo izvedli

Biz Box Web 1 Hero Image

bizBox spletno mesto

Platforma za brezpapirno poslovanje bizBox združuje storitve brezpapirnega elektronskega poslovanja v podjetjih in med podjetji s širokim naborom orodij in tehnologij.

PRS 1 Hero Image

Spletna stran za Pernod Ricard Slovenija

Priznane blagovne znamke podjetja Pernod Ricard, od Chivasa in viskija Jameson do gina Beefeater in vodke Absolut, so v Sloveniji dobile novo, sodobno spletno mesto.

TZS Web 1 Hero Image

Spletno mesto za Turistično zvezo Slovenije

Turistična zveza Slovenije je nacionalna zveza prostovoljcev, ki nesebično skrbi za promocijo Slovenije kot turistične destinacije med domačimi popotniki.

Slovenske novice z novo, sodobno spletno podobo

Slovenske novice z novim spletnim mestom prinašajo še več novic, videa, slik in zabave na spletu.

Vsi projekti

Ostale storitve

Načrtujemo, oblikujemo, razvijamo in gradimo. Kako lahko pomagamo vam?


EmporijGPT AI

Vaš pametni chatbot za vse, kar želite vedeti o nas ali našem delu.

Začni pogovor