Storitve

Spletne trgovine, e-commerce in spletna prodaja

V zadnjem desetletju smo priča eksponentni rasti spletnega trgovanja, ki pospešuje potrebo podjetij po učinkovitih, varnih in uporabniku prijaznih spletnih trgovinah. Prehod iz fizičnega v digitalni svet prodaje prinaša številne prednosti, med katerimi so večji doseg kupcev, personalizacija izkušnje in optimizacija stroškov.

Analiza obstoječih rešitev in stanja
Platforma za e-commerce in upravljanje vsebin
Uporabniška izkušnja in kakovost vsebin
Razvoj produktov za e-commerce
Registrirani uporabniki in upravljanje kupcev
Programi zvestobe
Upravljanje marketinških kampanj

info@emporij.net +386 (0)59 019 224

E-commerce ali spletna prodaja se nanaša na prodajo in nakup izdelkov ali storitev prek spleta. Raznolikost platform in tehnologij, ki so na voljo, podjetjem omogoča, da vzpostavijo spletne trgovine, ki se popolnoma prilegajo svojim poslovnim modelom in potrebam strank.

 

Analiza obstoječih rešitev in stanja

Začetek razvoja spletne trgovine se začne z analizo obstoječih rešitev in trenutnega stanja na trgu. Ta korak nam pomaga razumeti konkurenco, identificirati priložnosti in oblikovati strategijo, ki bo podjetju omogočila, da izstopa.

 

Platforma za e-commerce in upravljanje vsebin

Izbira prave platforme za e-commerce in zalednega sistema (CMS) ima ključno vlogo pri uspešnosti podjetja v spletnem okolju. Prilagodljiva platforma omogoča enostavno upravljanje spletnega trgovca, optimizacijo procesov, enostaven nadzor nad inventarjem in varno plačevanje, kar povečuje zadovoljstvo strank in spodbuja večje nakupe.

Zaledni sistem za upravljanje vsebin (CMS) pa zagotavlja učinkovito upravljanje vsebine, s čimer podjetja lažje ustvarjajo privlačno vsebino za stranke in izvajajo marketinške strategije. Prava izbira platform poveča konkurenčnost, poveča konverzijo in prispeva k dolgoročnemu uspehu podjetja v digitalnem prostoru.

Ponujamo vam celovite rešitve za uspešno spletno trgovanje. Zasnujemo in razvijemo spletno trgovino, ki bo odražala vašo blagovno znamko in cilje. Poskrbimo za vse funkcionalnosti, vključno z varnimi plačilnimi sistemi in uporabniškimi računi, ki bodo olajšali nakupno izkušnjo strank. Pripravimo in vnesemo vsebine, izvedemo testiranje in objavimo spletno stran. Za naročnika lahko stran tudi vsebinsko upravljamo. 

Uporabniška izkušnja in kakovost vsebin

Uporabniška izkušnja in kakovost vsebin sta dva ključna dejavnika, ki vplivata na uspeh spletne trgovine. Strani morajo biti intuitivne, hitre in enostavne za uporabo, vsebine pa morajo biti privlačne, informativne in koristne za obiskovalce.

 

Razvoj produktov za e-commerce

Izdelki, ki so na voljo v vaši spletni trgovini, igrajo pomembno vlogo pri pridobivanju in zadrževanju strank. Izdelki morajo biti dobro opisani, fotografije morajo biti visoke kakovosti, prav tako pa je pomembno, da so na voljo vse potrebne informacije za nakup.

Za vas izvedemo fotografiranje produktov in obdelavo slik. Pripravimo tekste, potrebne za vnos artiklov, in izvedemo vnos s slikami in opisi. Za dodatno izpostavljanje določenih artiklov pripravimo grafične pasice za stran. 

Registrirani uporabniki in upravljanje kupcev

Zbiranje podatkov o strankah in upravljanje z registriranimi uporabniki omogoča boljše razumevanje potrošniških navad in potreb. Pri nas razumemo pomembnost teh informacij, saj jih lahko uporabimo za personalizacijo izkušnje, izboljšanje storitev in povečanje prodaje.

 

Programi zvestobe

Programi zvestobe so učinkovito orodje za zadržanje strank in spodbujanje ponovnih nakupov. Ti programi nagrajujejo stranke za njihovo zvestobo z različnimi ugodnostmi, kot so popusti, darila ali točke, ki se lahko zamenjajo za izdelke. Programi zvestobe so lahko online in offline orodje, uporabni tako v fizičnih poslovalnicah kot v spletni trgovini. Naročnikom pomagamo pri vzpostavitvi in upravljanju storitev. 

Upravljanje marketinških kampanj

Ne glede na kakovost vaših izdelkov ali privlačnost vaše spletne strani, če potencialne stranke ne vedo, da obstajate, ne bodo mogle nakupovati pri vas. Prav zato je aktivno in strateško upravljanje marketinških kampanj ključnega pomena.

Digitalne marketinške kampanje se lahko izvajajo prek različnih kanalov. Eden od najpomembnejših je iskalni marketing, ki vključuje optimizacijo spletnih strani za iskalnike (SEO) in oglasne kampanje na iskalnih. Z optimizacijo ključnih besed, ustvarjanjem kakovostne vsebine in strukturiranjem vaše spletne strani za iskalnike lahko izboljšate svojo vidljivost v rezultatih iskanja, kar privede do večjega prometa in potencialno večje prodaje.

Poleg iskalnega marketinga je za spletno trgovino pomembna tudi uporaba družbenih medijev. Družbena omrežja, kot so Facebook, Instagram in Twitter, so odlična platforma za gradnjo blagovne znamke, spodbujanje interakcij s kupci.

Pomembna komponenta pri komunikaciji s kupci so tudi e-novice, saj z uporabo tega kanala nagovarjamo zainteresirane obiskovalce, ki so pri nas že opravili nakup ali izkazali interes za produkte s prijavo na e-novice.  

Specializirani smo za razvoj učinkovitih in uporabniku prijaznih spletnih trgovin. Naše storitve so namenjene podjetjem vseh velikosti, ki si želijo izkoristiti moč digitalne prodaje. Kontaktirajte nas za več informacij o tem, kako lahko vaše podjetje raste z uspešno spletno trgovino. 

Imate poslovno idejo ali produkt, ki ga želite razviti ali poživiti? Oglasite se na kavi in poglejmo, kako lahko sodelujemo skupaj.

Z naročniki smo izvedli

Rešitev za online prijavo na dogodke in spremljanje vstopa

Sodobna rešitev za online prijave na dogodke s QR-vstopnicami, ki olajša registracijo udeležencem in upravljanje organizatorjem dogodkov.

PRS 1 Hero Image

Spletna stran za Pernod Ricard Slovenija

Priznane blagovne znamke podjetja Pernod Ricard, od Chivasa in viskija Jameson do gina Beefeater in vodke Absolut, so v Sloveniji dobile novo, sodobno spletno mesto.

STO Unique 1 Hero

STO s platformo za oddajo in ocenjevanje vlog Unique

Slovenska turistična organizacija s platformo za oddajo in ocenjevanje vlog ponuja poenostavljeno obdelavo vlog za petzvezdične Unique destinacije in omogoča transparentno ocenjevanje vlog.

TZS Web 1 Hero Image

Spletno mesto za Turistično zvezo Slovenije

Turistična zveza Slovenije je nacionalna zveza prostovoljcev, ki nesebično skrbi za promocijo Slovenije kot turistične destinacije med domačimi popotniki.

Vsi projekti

Ostale storitve

Načrtujemo, oblikujemo, razvijamo in gradimo. Kako lahko pomagamo vam?


EmporijGPT AI

Vaš pametni chatbot za vse, kar želite vedeti o nas ali našem delu.

Začni pogovor