Storitve

Izobraževanja in delavnice – znanje za suverenost v digitalnem svetu

Z razvojem tehnologije se neprestano spreminjajo tudi trendi v digitalnem svetu. Da bi ostala konkurenčna, podjetja potrebujejo stalno izobraževanje in usposabljanje svojih zaposlenih. Pridobivanje aktualnih znanj o tehnoloških trendih, orodjih in metodah povečuje strokovnost zaposlenih in učinkovitost pri delu.

Izobraževanje urednikov spletnih mest
Temelji pojavnosti na iskalnikih (SEO & SEA)
Upravljanje družbenih omrežij
Merjenje spletne prisotnosti (Google Analytics)

info@emporij.net +386 (0)59 019 224

Zaposleni, ki so seznanjeni z digitalnimi trendi in orodji, jih lahko bolje izkoristijo, izboljšujejo procese ter zagotavljajo boljše storitve strankam.

 

Izobraževanje urednikov spletnih mest

Tečaji so za urednike spletnih mest, na katerih se udeleženci naučijo, kako ustvarjati, urejati in optimizirati vsebino za najboljšo spletno izkušnjo. To izobraževanje je ključno za zagotavljanje, da je vaše spletno mesto vedno sveže, ažurno in relevantno za obiskovalce.

Temelji pojavnosti na iskalnikih (SEO & SEA)

Ponujamo izobraževanje na temo SEO (optimizacija spletnih strani za iskalnike) in SEA (oglaševanje v iskalnikih). Na teh tečajih se udeleženci naučijo, kako optimizirati spletno stran za boljšo vidljivost na Googlu in drugih iskalnikih ter kako ustvariti in upravljati učinkovite plačljive oglaševalske kampanje.

Upravljanje družbenih omrežij

V svetu, kjer so družbena omrežja vse pomembnejša, ponujamo tečaje upravljanja kanalov na teh omrežjih. Na delavnicah se udeleženci naučijo, kako ustvarjati vsebino, ki pritegne pozornost, kako graditi in vzdrževati skupnost sledilcev ter kako izkoristiti moč družbenih omrežij za povečanje ugleda blagovne znamke in prodaje.

Merjenje spletne prisotnosti (Google Analytics)

Ker je merjenje uspešnosti na spletu ključnega pomena za vsak digitalni nastop, ponujamo tudi izobraževanje na temo Google Analytics. Udeleženci se naučijo, kako slediti in analizirati podatke o obiskanosti svojega spletnega mesta, kako razumeti, kaj ti podatki pomenijo in kako jih uporabiti za izboljšanje svojih spletnih strategij.

Izobraževanja in delavnice so zasnovane tako, da zaposlenim pri naročnikih in drugim zainteresiranim zagotovijo praktične veščine in znanja, ki jih potrebujejo za uspeh v hitro spreminjajočem se digitalnem svetu.

Imate poslovno idejo ali produkt, ki ga želite razviti ali poživiti? Oglasite se na kavi in poglejmo, kako lahko sodelujemo skupaj.

Z naročniki smo izvedli

STO Kviz 1 Hero

Spletni kviz STO – My Way Of Escaping To Slovenia

Privlačno, igrivo in zanimivo – najboljši način za raziskovanje Slovenije. Spletna izobraževalna platforma za tuje organizatorje potovanj in potovalne agencije po vsem svetu.

DZ e Deska 1 Hero Image

eDeska omogoča pregled nad sejami in dogodki v Državnem zboru RS

Hiter pregled nad tekočim dogajanjem v Državnem zboru je v pomoč tako poslancem kot obiskovalcem DZ.

PRS Jameson Times 1 Hero Image

Pernod Ricard Slovenija - Jameson Times

V svetu hitro spreminjajočih se digitalnih medijev ima izdajanje tiskanega internega časopisa še vedno svoje posebno mesto. Jameson Times odseva irski življenjski slog na sproščen in zabaven način.

STO Unique 1 Hero

STO s platformo za oddajo in ocenjevanje vlog Unique

Slovenska turistična organizacija s platformo za oddajo in ocenjevanje vlog ponuja poenostavljeno obdelavo vlog za petzvezdične Unique destinacije in omogoča transparentno ocenjevanje vlog.

Vsi projekti

Ostale storitve

Načrtujemo, oblikujemo, razvijamo in gradimo. Kako lahko pomagamo vam?


EmporijGPT AI

Vaš pametni chatbot za vse, kar želite vedeti o nas ali našem delu.

Začni pogovor