Storitve

Digitalne platforme in rešitve

V sodobni digitalni dobi je spletna prisotnost ključna za uspeh katerega koli podjetja. Ne glede na to, ali gre za spletno stran, spletno trgovino ali mobilno aplikacijo, je kakovost in uporabnost vaše digitalne platforme ključna za privabljanje in zadržanje strank ter uspešno poslovanje.

Razvoj spletnih strani
Razvoj spletnih trgovin
Razvoj spletnih aplikacij
Razvoj mobilnih aplikacij
Razvoj aplikacij po meri
Gostovanje, tehnična podpora in vzdrževanje

info@emporij.net +386 (0)59 019 224

Digitalne platforme in rešitve so raznolike in segajo od spletnih strani in trgovin do spletnih in mobilnih aplikacij. Vsaka izmed teh platform ima svoje edinstvene značilnosti in prednosti, zato je pomembno, da se razvoj prilagaja specifičnim potrebam in ciljem vašega podjetja.

 

Razvoj spletnih strani

Razvoj spletnih strani je osnovni del digitalne strategije. Spletna stran je vaš digitalni dom, kjer se stranke lahko seznanijo z vašim podjetjem, izdelki in storitvami ter se z vami povežejo. So pomemben del digitalnega nastopa, saj so po navadi prvi stik uporabnikov z vašim podjetjem.

V procesu vzpostavitve spletnih strani poskrbimo za vse, od oblikovanja, razvoja do implementacije in vnosa vsebin.

 

Razvoj spletnih trgovin

Razvoj spletnih trgovin je ključnega pomena za podjetja, ki želijo svoje izdelke in storitve ponuditi širšemu občinstvu. V primerjavi s fizičnimi trgovinami spletne trgovine omogočajo neprekinjeno dostopnost – 24 ur na dan, sedem dni v tednu –, poleg tega pa potrošnikom omogočajo nakupovanje iz udobja lastnega doma.

Spletna trgovina mora biti zasnovana tako, da je uporabniku prijazna, varna in učinkovita. To vključuje intuitivno navigacijo, ki strankam omogoča enostavno iskanje in nakup izdelkov, jasno komunikacijo cen in pošiljanja, varne možnosti plačila in zagotavljanje odlične uporabniške podpore.

Vodimo celoten proces, od koncepta do izgradnje in implementacije strani. Skupaj bomo zasnovali spletno trgovino, ki bo odražala edinstvenost vaše blagovne znamke in privabljala stranke. Poskrbimo za razvoj vseh funkcionalnosti, kot so varni plačilni sistemi, uporabniški računi in prvi vnos vsebin. S tem bomo zagotovili, da bo vaša spletna trgovina nudila odlično nakupno izkušnjo in povečala prodajo.

Razvoj spletnih aplikacij

Spletne aplikacije so kompleksnejše od tradicionalnih spletnih strani in ponujajo bolj interaktivne in prilagodljive uporabniške izkušnje. Z razvojem spletnih aplikacij po meri lahko poenostavite marsikateri postopek ali proces s kupci oziroma naročniki, ga digitalizirate in povečate možnost zajema in obdelave podatkov. Razvoj spletnih aplikacij zahteva globoko razumevanje uporabnikovih potreb in naprednih tehnologij, vendar na drugi strani podjetjem prinaša veliko prednosti z optimizacijo poslovanja.

  

Razvoj mobilnih aplikacij

Mobilne aplikacije predstavljajo neposreden kanal do uporabnikov in omogočajo bolj personalizirano in angažirano izkušnjo. Njihova prednost je, da so vedno na voljo na mobilni napravi uporabnika, dosegljive z enim klikom. Razvoj mobilnih aplikacij lahko znatno poveča vidnost vašega podjetja in pripomore k povečanju zvestobe strank.

  

Razvoj aplikacij po meri

Razvoj aplikacij po meri omogoča podjetjem, da oblikujejo in izdelajo digitalne rešitve, ki so popolnoma prilagojene njihovim edinstvenim poslovnim potrebam in ciljem. Ta pristop lahko prinese konkurenčne prednosti in poveča učinkovitost poslovanja. Ekipa Emporij ima obilico izkušenj z razvojem rešitev po meri, kot so spletne izobraževalne platforme, dokumentni sistemi, sistemi za vlaganje vlog itd.

Gostovanje, tehnična podpora in vzdrževanje

Za delovanje digitalnih platform je ključno zagotavljanje zanesljivega gostovanja, tehnične podpore in rednega vzdrževanja. Te storitve zagotavljajo, da so vaše platforme vedno dosegljive, varne in posodobljene.

Naročnikom ponujamo celovite storitve razvoja digitalnih platform in rešitev, ki jih prilagodimo specifičnim potrebam in ciljem vašega podjetja.

Imate poslovno idejo ali produkt, ki ga želite razviti ali poživiti? Oglasite se na kavi in poglejmo, kako lahko sodelujemo skupaj.

Z naročniki smo izvedli

STO Kviz 1 Hero

Spletni kviz STO – My Way Of Escaping To Slovenia

Privlačno, igrivo in zanimivo – najboljši način za raziskovanje Slovenije. Spletna izobraževalna platforma za tuje organizatorje potovanj in potovalne agencije po vsem svetu.

DZ e Deska 1 Hero Image

eDeska omogoča pregled nad sejami in dogodki v Državnem zboru RS

Hiter pregled nad tekočim dogajanjem v Državnem zboru je v pomoč tako poslancem kot obiskovalcem DZ.

STO Unique 1 Hero

STO s platformo za oddajo in ocenjevanje vlog Unique

Slovenska turistična organizacija s platformo za oddajo in ocenjevanje vlog ponuja poenostavljeno obdelavo vlog za petzvezdične Unique destinacije in omogoča transparentno ocenjevanje vlog.

Rešitev za online prijavo na dogodke in spremljanje vstopa

Sodobna rešitev za online prijave na dogodke s QR-vstopnicami, ki olajša registracijo udeležencem in upravljanje organizatorjem dogodkov.

Vsi projekti

Ostale storitve

Načrtujemo, oblikujemo, razvijamo in gradimo. Kako lahko pomagamo vam?


EmporijGPT AI

Vaš pametni chatbot za vse, kar želite vedeti o nas ali našem delu.

Začni pogovor