Storitve

Integracija AI – umetne inteligence – v rešitve

V svetu, kjer se tehnologija hitro razvija, je uporaba umetne inteligence (AI) v poslovanju postala ne le prednost, ampak tudi nuja. AI je močno orodje, ki omogoča podjetjem, da avtomatizirajo in optimizirajo svoje operacije, obenem pa izboljšajo uporabniško izkušnjo in interakcijo s strankami.

Pomagamo vam pri integraciji tehnologij AI, kot je ChatGPT ali drugi LLM modeli, v vaše storitve in rešitve.

Integracija ChatGPT in drugih modelov v rešitve

info@emporij.net +386 (0)59 019 224

AI in umetna inteligenca

Umetna inteligenca je tehnologija, ki omogoča računalnikom, da posnemajo človeško inteligenco. Zmožna je obdelovati velike količine podatkov, prepoznavati vzorce in se učiti iz izkušenj, kar podjetjem omogoča, da bolje razumejo potrebe svojih strank in jim nudijo bolj prilagojene izkušnje.

Z uporabo AI podjetja lahko avtomatizirajo številne ponavljajoče se naloge, kar zaposlenim omogoča, da se osredotočijo na bolj strateške naloge. AI je tudi ključna za razvoj naprednih funkcij, kot so priporočilni sistemi, prilagojeno iskanje in napredna analitika podatkov.

Integracija ChatGPT in drugih modelov v rešitve

ChatGPT je napreden model pogovorne AI, ki ga je razvil OpenAI. Zmožen je generiranja naravnega, človeku podobnega besedila in lahko podjetjem pomaga izboljšati interakcijo s strankami.

Integracija ChatGPT v vaše poslovne rešitve lahko prinese številne koristi. Lahko se uporablja za avtomatizacijo odgovorov na pogosta vprašanja, za zagotavljanje neprekinjene (24/7) podpore strankam ali za obogatitev spletnih mest in aplikacij z interaktivnimi vmesniki.

Poleg ChatGPT lahko v vaše rešitve integriramo tudi druge modele AI. To lahko še dodatno izboljša vaše poslovanje, na primer z omogočanjem boljšega razumevanja strank, naprednejše analitike in boljše personalizacije.

Skupaj razvijamo strategijo, ki najbolje ustreza vašim potrebam in ciljem, ter integriramo primerne tehnologije AI v vaše poslovne procese za boljše rezultate.

Imate poslovno idejo ali produkt, ki ga želite razviti ali poživiti? Oglasite se na kavi in poglejmo, kako lahko sodelujemo skupaj.

Z naročniki smo izvedli

PRS 1 Hero Image

Spletna stran za Pernod Ricard Slovenija

Priznane blagovne znamke podjetja Pernod Ricard, od Chivasa in viskija Jameson do gina Beefeater in vodke Absolut, so v Sloveniji dobile novo, sodobno spletno mesto.

Biz Box Web 1 Hero Image

bizBox spletno mesto

Platforma za brezpapirno poslovanje bizBox združuje storitve brezpapirnega elektronskega poslovanja v podjetjih in med podjetji s širokim naborom orodij in tehnologij.

STO Kviz 1 Hero

Spletni kviz STO – My Way Of Escaping To Slovenia

Privlačno, igrivo in zanimivo – najboljši način za raziskovanje Slovenije. Spletna izobraževalna platforma za tuje organizatorje potovanj in potovalne agencije po vsem svetu.

STO Unique 1 Hero

STO s platformo za oddajo in ocenjevanje vlog Unique

Slovenska turistična organizacija s platformo za oddajo in ocenjevanje vlog ponuja poenostavljeno obdelavo vlog za petzvezdične Unique destinacije in omogoča transparentno ocenjevanje vlog.

Vsi projekti

Ostale storitve

Načrtujemo, oblikujemo, razvijamo in gradimo. Kako lahko pomagamo vam?


EmporijGPT AI

Vaš pametni chatbot za vse, kar želite vedeti o nas ali našem delu.

Začni pogovor