Storitve

Oglaševanje in komunikacija – ključ do uspešne digitalne prisotnosti

Spletno oglaševanje in komunikacija sta postala integralna dela vsakega poslovnega modela. V sodobnem digitalnem svetu, kjer so informacije na dosegu roke, je pomembno, da podjetja izkoristijo vse možnosti, ki jih ponuja digitalno oglaševanje za povečanje svoje digitalne prisotnosti in uspeha.

Vsebinski marketing in strategije
Zasnova in izvedba oglasnih kampanj
Strategija nastopa na družabnih omrežjih
Vzpostavitev in upravljanje skupnosti
Priprava vsebin za spletne strani ali družabna omrežja
Video vsebine
Sodelovanje z infulencerji
Analitika in poročanje
Vsebinski marketing
Marketing avtomatizacija
Produkcija predstavitev
Oblikovanje oglasov in tiskovin
Podpora dogodkom in promocijam

info@emporij.net +386 (0)59 019 224

Pristop k oglaševanju in komunikaciji je osrednji del vsake marketinške strategije. Pomembno je razumeti, kdo so vaši ciljni uporabniki, kako jih najbolje doseči in kakšna sporočila bodo najbolj učinkovita. Različne strategije glede na različne ciljne publike so ključnega pomena za to, saj omogočajo podjetjem, da privabijo in obdržijo stranke z zanimivo in relevantno vsebino.

 

Zasnova in izvedba oglasnih kampanj

Spletne oglasne kampanje so ključnega pomena za uspeh podjetij v digitalni dobi. Omogočajo ciljanje specifičnih občinstev glede na interese, demografijo in vedenje, kar povečuje učinkovitost oglaševanja in zmanjšuje stroške. Spletne kampanje omogočajo tudi merjenje rezultatov v realnem času, kar omogoča prilagajanje strategije na podlagi zbranih podatkov. Spletne oglasne kampanje tako predstavljajo nepogrešljivo orodje za rast, konkurenčnost in uspeh podjetij v digitalnem svetu.

Oblikovanje in izvedba oglasnih kampanj sta ključna koraka na poti do uspešnega spletnega oglaševanja. Ta postopek vključuje več nalog in zahteva strateško načrtovanje, ustvarjalnost in analizo. Zasnova oglasnih kampanj se začne z raziskavo in strategijo. V tej fazi je ključnega pomena razumevanje vaše ciljne publike. V naslednjem koraku določimo cilje oglasne kampanje, ki naj bodo čim bolj specifični, dosegljivi in merljivi, saj bodo pomagali določiti, kaj želimo doseči in kako meriti uspeh.

Kreativni proces vključuje razvijanje privlačnih in prepričljivih sporočil, ki bodo pritegnila pozornost vaše ciljne skupine. Določimo izgled vizualnih elementov, slog pisanja, tonalitete in oblike medija. Oblikovanje oglasov, ki so vizualno privlačni in sporočajo vrednost vašega izdelka ali storitve, je ključno za uspeh kampanje.

V zadnjem koraku izvedemo kampanjo. To pomeni umestitev oglasov na izbranih platformah, sledenje njihovemu učinku in prilagajanje strategije, če je to potrebno. Kampanje je mogoče izvesti na različnih digitalnih kanalih, kot so iskalniki, družbena omrežja, e-pošta in spletna mesta. Izbor pravega kanala je odvisen od vaše ciljne skupine in ciljev kampanje.

Ko se kampanja izvaja, je ključno spremljati njeno učinkovitost. To vključuje analizo podatkov, kot so kliki, konverzije, ogledi strani in drugi pomembni kazalniki uspeha (KPI). Na podlagi teh informacij lahko prilagodite svojo kampanjo in izboljšate svoje rezultate.

Vse to je del procesa oblikovanja in izvajanja oglasnih kampanj. To je zapleten, a nujen del spletnega oglaševanja, ki zahteva poznavanje trga, ustvarjalnost, analitične spretnosti in strategijo. Vsaka kampanja je priložnost za izboljšanje blagovne znamke, pridobitev novega občinstva in dosego poslovnih ciljev. 

Družbena omrežja in skupnosti

Družbena omrežja so postala nepogrešljiv del poslovanja podjetij v današnjem digitalnem svetu. Omogočajo neposredno komunikacijo s strankami, krepitev blagovne znamke in povečanje prepoznavnosti. S pravilno strategijo in vsebinami podjetja lahko dosežejo veliko število ljudi, širijo svoje ciljno občinstvo in pridobijo nove stranke. Interakcija z uporabniki prek družbenih omrežij krepi zaupanje in lojalnost strank.

Ponujamo celovito in učinkovito upravljanje družbenih omrežij in skupnosti za vaše podjetje. Ekipa bo skrbno oblikovala strategijo komuniciranja in pripravljala raznolike in privlačne vsebine, vključno z grafičnimi elementi, besedilom in video vsebinami. Za vas izvajamo redne in ciljno usmerjene objave ter aktivno moderiramo razprave na družbenih omrežjih. S tem zagotavljamo visoko angažiranost vaših sledilcev in gradimo močno skupnost okoli vaše znamke.

Na koncu vsakega meseca vam pripravimo natančno poročilo o aktivnostih, kjer boste lahko spremljali uspešnost in učinkovitost kanala. 

Video vsebine

Video vsebine so postale eno od najbolj priljubljenih sredstev za komunikacijo in oglaševanje na spletu.

Uporaba videa prinaša številne prednosti. Video je vizualno privlačen, kar pritegne pozornost in povečuje angažiranost občinstva. S pomočjo videa je mogoče bolje predstaviti izdelek ali storitev ter bolj jasno prikazati zgodbo blagovne znamke. Video vsebine so deljive in omogočajo večje širjenje sporočila. Živi prenosi in »storyji« pa spodbujajo interakcijo in povečujejo čustveno povezanost z občinstvom. Vse to pripomore k boljšemu pozicioniranju blagovne znamke ter večji prepoznavnosti in uspehu na družbenih omrežjih.

Za vas pripravimo izvirni scenarij, ki bo začrtal pot do popolne zgodbe. S skrbno načrtovanim snemanjem ustvarimo visokokakovostno gradivo, ki ujame bistvo vaše blagovne znamke. Naše delo pa ne konča s snemanjem. Izvedemo postprodukcijo in montažo do končnega izdelka, ki bo navdušil vaše občinstvo. 

 

Sodelovanje z influencerji

Sodelovanje z influencerji prinaša številne prednosti. Influencerji imajo že vzpostavljeno zaupanje in zvestobo svoje ciljne publike. Njihova avtentičnost in kredibilnost privabljata občinstvo, ki je bolj angažirano in pozorno. Skozi sodelovanje z influencerji je mogoče doseči novo, širšo in bolj relevantno ciljno občinstvo za vaše storitve ali produkte, kar povečuje možnosti za povečanje prodaje. Poleg tega lahko sodelovanje omogoči ustvarjanje kakovostne vsebine, ki ima dolgotrajen učinek na blagovno znamko.

Za influencerje pripravimo natančna navodila, ki vključujejo vse ključne informacije o vaši blagovni znamki, tonu komuniciranja in nalogah, ki jih želite doseči. S tem zagotovimo, da bodo influencerji predstavljali vašo znamko na način, ki bo odražal vašo vizijo in vrednote.

Naša ekipa skrbi za usklajevanje aktivnosti z influencerji, tako da je vsako sodelovanje čim bolj uspešno in učinkovito. Na koncu vsakega meseca vam pripravimo podrobno poročilo o učinkovitosti, kjer boste lahko spremljali dosežene rezultate in analizirali uspešnost sodelovanj.

Ne zamudite priložnosti za povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke in doseganje nove ciljne publike. Stopite v stik z nami in začnimo graditi močno sodelovanje z influencerji! 

Analitika in poročanje

Brez učinkovite analitike in poročanja je težko razumeti, kaj deluje in kaj ne. Analitika vam omogoča, da sledite učinkovitosti svojih oglaševalskih prizadevanj in prilagodite svoje strategije glede na rezultate.

Za vas spremljamo oglasne kampanje, obisk na spletni strani ter učinkovitost komunikacije na družbenih omrežjih. Na koncu vsakega meseca vam pripravimo natančna in poglobljena poročila, ki vam bodo razkrila ključne metrike in uspešnost komuniciranja. Naše storitve ne vključujejo le poročanja, ampak tudi strokovno svetovanje. Na podlagi analize podatkov bomo oblikovali strategijo za naprej in vam svetovali o ključnih korakih, ki bodo pripomogli k vašemu uspehu.

Vsebinski marketing

Vsebinski marketing je strateški pristop k ustvarjanju in deljenju vrednih, doslednih in relevantnih informacij, ki privabljajo in pridobivajo določeno ciljno občinstvo. Glavni namen vsebinskega marketinga je povezovanje z občinstvom, vzpostavljanje zaupanja in vodenje potrošnikov skozi prodajni lijak, ne da bi se morali zanašati na tradicionalne, direktno prodajne taktike.

Vsebinski marketing se lahko udejanji v različnih oblikah, vključno z blogi, e-knjigami, video vsebinami, infografikami, e-novicami in družbenimi mediji. Uspeh vsebinskega marketinga je odvisen od zmožnosti razumevanja potreb, interesov in izzivov ciljnega občinstva ter ponudbe informacij, ki tem potrebam ustrezajo. Za vas strateško pripravljamo vsebine in jih objavljamo na različnih kanalih za maksimalni učinek.

 

Marketing avtomatizacija

Z avtomatizacijo se lahko osredotočimo na ustvarjanje kakovostne vsebine, medtem ko se ostali deli procesa – kot so objavljanje, sledenje angažmaju, segmentacija občinstva in celo prilagajanje vsebine v različnih sporočilih – avtomatizirajo. Avtomatizacija omogoča večjo učinkovitost, saj omogoča boljše upravljanje časa, povečuje doslednost objav, pomaga pri pridobivanju vpogledov in omogoča prilagajanje vsebinske strategije na podlagi podatkov.

Za uspeh na tem področju je potrebno strateško razmišljanje, kreativnost in uporaba pravih orodij za avtomatizacijo. Pomagamo vam pri izbiri pravega orodja za marketinško avtomatizacijo za vas in pri vzpostavitvi samodejnih procesov in akcij v orodju. 

Produkcija predstavitev – tiskano ali PowerPoint

Predstavitve so lahko tiskovine, v obliki letakov, brošur ali katalogov. Lahko pa so digitalne v obliki PowerPointa za predstavitve v živo na konferencah ali dogodkih.

Produkcija vključuje oblikovanje vizualnih elementov, grafik in video posnetkov ter pisanje besedil. Vizualni elementi bi morali biti privlačni in profesionalni, besedilo pa jasno, kratko in prepričljivo.

Za vas ustvarjamo privlačne, sodobne in dinamične vizualne rešitve, ki bodo animirale poslušalce. Skrbno oblikujemo vašo predstavitev, ki bo izstopala in navdušila vaše občinstvo.

 

Oblikovanje oglasov in tiskovin

Oblikovanje oglasov in tiskovin zahteva jasno strategijo, kreativnost in tehnično spretnost. Namen je komuniciranje sporočila blagovne znamke na učinkovit in privlačen način.

Naša ponudba tiskovin je raznovrstna, vključuje letake, brošure, kataloge, plakate, namizne cenike, nalepke itd. Po želji naročnika poskrbimo tudi za vsebino, ki bo poudarila vaše sporočilo in vizijo. Storitev ne vključuje le oblikovanja, ampak tudi pripravo tiskovin za tisk. Sodelujemo z zanesljivimi tiskarskimi partnerji, ki bodo poskrbeli za izvedbo tiskovine, in svetujemo pri izbiri primernih materialov in papirjev.

Tiskovine so ključni element marketinškega spleta, saj omogočajo trajno, oprijemljivo povezavo med blagovno znamko in potrošniki. 

Podpora dogodkom in promocijam

Naročnikom ponujamo podporo pri izvedbi dogodkov in promocij. Oblikujemo celostno podobo vašega dogodka, ustvarjamo prepoznavne blagovne znamke ter poskrbimo za produkcijo podpornih aplikacij, kot so letaki, pingvini, ceniki, nalepke itd.

Ne glede na velikost ali vrsto dogodka s pomočjo kreativnih in inovativnih rešitev poskrbimo, da boste izstopali iz povprečja in pritegnili pozornost svoje ciljne publike. Storitve prilagajamo vašim potrebam, ciljem in proračunu. 

 V svetu digitalnega marketinga se stvari hitro spreminjajo. Toda z dobrim razumevanjem osnov in zmožnostjo prilagajanja novim trendom lahko podjetja izkoristijo moč spletnega oglaševanja in komunikacije za rast in uspeh. Z izkoriščanjem ključnih taktik, kot so vsebinski marketing, oglaševanje, družbena omrežja in analitika, lahko podjetja dosežejo svoje cilje in izboljšajo svojo digitalno prisotnost. 

Imate poslovno idejo ali produkt, ki ga želite razviti ali poživiti? Oglasite se na kavi in poglejmo, kako lahko sodelujemo skupaj.

Z naročniki smo izvedli

Pernod VAP 1 Hero

Darilna pakiranja izdelkov – VAP

Z darilnim pakiranjem izdelkov lahko odločilno vplivamo na nakupne impulze strank in povečujemo vrednost svojih izdelkov. Pakiranja VAP so odlično orodje za izboljšanje prodajnih rezultatov.

Immuvirex 1 Hero Image

Oglasna kampanja za Immuvirex

Immuvirex se ponaša z edinstveno naravno sestavo, obogateno z vitamini, minerali in rastlinskimi izvlečki. Okusne pastile so učinkovito prehransko dopolnilo za vašo odpornost.

JF 1 Hero Image

Oglasna kampanja za izdelke Jungle Formula

Izdelki Jungle Formula ustavijo komarje in drug mrčes in vam omogočijo brezskrbno uživanje v poletju za vso družino.

Bella La Vita 1 Hero

Podoba dogodkov Bella La Vita

Dogodki Bella La Vita prinašajo italijanski utrip in čarobnost druženja.

PRS Jameson Times 1 Hero Image

Pernod Ricard Slovenija - Jameson Times

V svetu hitro spreminjajočih se digitalnih medijev ima izdajanje tiskanega internega časopisa še vedno svoje posebno mesto. Jameson Times odseva irski življenjski slog na sproščen in zabaven način.

Pernod Neckhangers 1 Hero

Obešanke za izdelke

Obešanke za izdelke, t. i. neckhangers, so ključno orodje za izpostavitev novih izdelkov in izvajanje promocij. S pomočjo obešank lahko na prodajnem mestu povemo več o produktu in oblikujemo sporočilo, ki ga kupec odnese tudi domov.

Vsi projekti

Ostale storitve

Načrtujemo, oblikujemo, razvijamo in gradimo. Kako lahko pomagamo vam?


EmporijGPT AI

Vaš pametni chatbot za vse, kar želite vedeti o nas ali našem delu.

Začni pogovor